kupujecie materiały budowlane?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

8 kwietnia 2021, 07:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak najbardziej w ostatnim czasie rozglądaliśmy się za znalezieniem odpowiednich rozwiązań hydroizolacyjnych dla fundamentów i nie tylko, dlatego też żeby skutecznie uchronić je przed karbonizacją betonu i kruszeniem, którą znajdziecie m.in w ofercie Icopal jak System Bezpieczny Fundament® Icopal który również jako jedyny w Polsce uzyskał Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2021, 14:05

Szkoda, że nie podałeś więcej szczegółów. Ja niedawno korzystałem z usług firmy www.dgabudownictwo.pl. Specjalizują się w wykańczaniu wnętrz oraz dostarczaniu materiałów budowlanych. Podczas remontu domu zamówiłem stamtąd m.in. blaty kamienne, posadzkę, kominek i okna drewniane. Wszystkie materiały posiadają bardzo dobrą jakość oraz atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2021, 14:56

Rekomenduję produkty do renowacji oraz konserwacji zabytków Historica-produkty do renowacji, konserwacji zabytków. Doskonałej jakości materiały dostarczane są na każdym etapie począwszy od fundamentów budynku zabytkowego, przez elewację wraz ze sztukaterią, aż po wykończenie wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2021, 08:18

Ja odnosze wrazenie, ze cale mnostwo ludzi, ktorzy kiedys uwazali, ze zycie w bloku w miescie jest super wygodne a ktorzy pozniej spedzali miesiac kwarantanny w tymze mieszkaniu zaczynaja rozwazac kupno dzialki lub wlasnie zaczeli budowe. I wcale sie nie dziwie.
Okazalo sie, ze praca zdalna i lekcje online w domu, w ktorym mozna sie ukryc, miec wiecej przestrzeni jest wazniejsza niz pobliskie, wiecznie zamkniete restauracje.
Mam wrazenie, ale moge sie mylic oczywiscie, ze co poniektorzy stwierdzili, ze lockdown to jedno ograniczenie wolnosci a mieszkanie w bloku to drugie. Mam znajomych, ktorzy spedzali kwarantanne w 4 osoby na 36 m oraz znajomych dla ktorych kwarantanna byla czasem spedzonym w ogrodzie na basenie.
Do tego czesc ludzi chce sie pozbyc gotowki i inwestuja w ziemie a druga czesc - ci, ktorzy ta ziemie sprzedali pierwszym - ma w koncu kase na wybudowanie domu (bo stary po pradziadkach juz sie sypie).

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2021, 21:40

Na przykład różnego rodzaju plandeki malarskie zdecydowanie polecam kupić w specjalistycznych sklepach, gdzie mamy duży wybór, produkty są wysokiej jakości, różnorodne, do zastosowania w różnych miejscach, na różnych budowach. Z resztą żeby nie być gołosłownym, polecam zajrzeć do sklepu https://ekoplastiksystem.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2021, 15:52

Ogólnie właśnie zastanawiam się nad tym, gdzie kupię uchwyt do drzwi przesuwnych . Czy są one ogólnodostępne w różnych sklepach budowlanych, czy łatwiej byłoby mi szukać w ofertach online? Nie zależy mi bardzo na czasie, bo remont dopiero w połowie przyszłego miesiąca, a teraz zbieram tylko materiały.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2021, 11:27

Cegły zawsze dodają wnętrzu duszy. U mnie są w kuchni, salonie i w łazience, dodając super klimatu. Polecam Ceglany Renesans – firma dysponuje ciekawymi wzorami cegieł

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2021, 09:13

Mam kilka ulubionych hurtowni, ale niektóre materiały zamawiam już u konkretnych producentów np. Polychem Systems (od nich zazwyczaj biorę kleje dwuskładnikowe albo otuliny poliuretanowe https://www.polychem-systems.com.pl/kontakt/< /a>). Z kolei kolega z firmy natryskowej od kilku lat zamawia od nich systemy do izolacji, typu pianka do ocieplania poddaszy czy coś do fundamentów. Reszta to różnie, zwykle tam gdzie akurat jest taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2021, 10:43

Różnego rodzaju materiały np. płyty czy sklejki, które mają bardzo duże i szerokie zastosowanie polecam tu kontakt z firmą https://www.danwex.eu/. 100% dobra oferta, materiały praktyczne, myślę, że każdy spokojnie coś dla siebie znajdzie. Normalne ceny, bardzo dobra obsługa klienta, szybka dostawa i dobra dostępność

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2021, 13:05

Teraz właśnie ceny materiałów budowlanych są dość spore, dlatego warto szukać miejsc, gdzie jest trochę taniej i oczywiście gdzie nie będzie problemów z jakością takich materiałów. Jak chodzi na przykład o Koszalin to ja polecam współpracę z http://careco.com.pl/. Towaru mnóstwo, jakość obsługi na poziomie, do tego normalne ceny. Jest OK

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 330 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 508 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 159 Grupa: Technologie... Falowniki sieciowe https://sklep.enovus.pl/falowniki/ , zwane również inwerterami sieciowymi, są kluczowym elementem instalacji fotowoltaicznych podłączonych do...
  • JAKIE SZAMBO? Liczba postów: 73 Grupa: Technologie... Natomiast gdybyście szukali ekologicznych środków do upłynniania ścieków w instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków, czy szambie to warto zapoznać się z ofer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 109

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >