Nie ma co connie wałkować tematu bukietów bo zaraz ktoś
podchwyci, połączy z zapachem w bukiet zapachowy i napisze
o odświeżaczach powietrza. :)
Wracając do tematu ciekawym elementem wystroju naszych
kuchni i łazienek mogą być szklane ekrany z motywami
kwiatowymi. Ożywią wnętrze jak te na pierwszym
zdjęciu
lub odkreślą stylizację
Więcej na stronie http://cookandlove.pl/.
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline czarnyjacek doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez czarnyjacek dnia: 17 października 2015, 12:21 | |
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ewe_kasprzyk doświadczony
|
Kwiatowy wzór to fajny pomysł, można nim ożywić pomieszczenie. Ale trzeba zachować umiar, bo tak jak napisałaś może też on działać na niekorzyść. Przeczytaj ten artykuł - gdyby tak połączyć minimalizm z kwiatowymi dodatkami jak np poduszki na kanapie? Myślę, że super by to wyszło. ;) |
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline Kamieneo.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
Mnie płytki o drewnianym wzorze zawsze się podobały, jednak temat jest strickte kwiatowy więc jak masz przykład ładnych płytek lub aranżacji, gdzie głównym motywem są kwiaty vel roślinność to proszę. Przecież płytka w kwiecisty wzór może być w dobrej i wysokiej jakości. |
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
offline connie kierownik
|
Jasne, każdy ma swój kanon estetyczny. Może zatem zaproponujesz coś florystycznego, co jest nowoczesne? Mnie osobiście wspomniany wzór kojarzy się bardziej z płótnem malarskim lub tapetą i przy dobrym pomyśle można wyczarować bardzo ciekawy efekt aranżacji w obecnych trendach. Ściana pokryta taką płytką trochę przypomina tapetę. Można się pobawić. |
| |
offline Dawid_w praktykant
|
Niezle to wyglada ale jednak nie jest to moj cup of tea - jak sie to mowi, ja wole bardziej stonowane wnetrza i wzory, bardziej w stylu skandynawskim niz kwieciste aranzacje. Minimalizm jest dla mnie optymalny i w takich pomieszczeniach lubie przebywac. Pozdrawiam |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸