Gość: sylwia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
To raczej wina zimy i wilgoci, a jeśli nie to to nie mam pojęcia co może byc inną przyczyną. Najlepiej to naprawić zaprawą do tynku i pomalować farbą silikonową, a jeśli chciałabyś się dodatkowo zabezpieczyć to po prostu zahydrobofuj preparatem silikonowym on zmniejsza naśiakliwość. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: michaljer praktykant |
Poszukujesz cegły ceramicznej wysokiej jakości? Producent https://ceramik91.pl posiada produkty które mogą zadowolić nawet najbardziej wybrednych klientów. Zobacz ich ofertę materiałów ceglanych. |
| |
offline remontymieszkan doświadczony
|
Lasowanie cegły
(czyli kruszenie się powierzchni cegły, jej ścieranie i
osypywanie) może być spowodowane różnymi czynnikami,
niekoniecznie związanymi z bezpośrednią stycznością z
wodą. Oto kilka możliwych przyczyn: |
|
lasująca się cegła ceramiczna
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 518 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...