listwy przypodłogowe

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

29 kwietnia 2011, 10:56

Zgadzam sie: good 0 bad

ja polecam www.mutliplexi.pl, cena na luzie, towar ok i szybka przesyłka. pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2011, 10:27

Chyba najlepszym rozwiązaniem są specjalne gwoździki bez główek. Najpierw wbija się je w ścianę a następnie gumowym młotkiem dobija listwy przypodłogowe. Spinki faktycznie bardzo słabo zdają egzamin.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2016, 10:49

Ja ciekawą ofertę listw przypodłogowych znalazłem w http://www.listwypodlogowe.com.pl/. Sprawdźcie, duży wybór modeli i rodzajów listw, więc myślę, że uda wam się dobrać coś pasującego do każdego wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 10:32

Fajne listwy z MDF udało się nam kupić w firmie Adore Decor w Gdyni (niedaleko Makro). Mają bardzo duży wybór kolorów i rodzajów, dzięki czemu na pewno dobierzesz coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2016, 15:03

Ostatnio u znajomych oglądaliśmy listwy przypodłogowe DrewLux. Listwy, co ciekawe, były polistyrenowe z możliwością poprowadzenia wewnątrz kabli oraz z możliwością dowolnego malowania. Wyglądało to bardzo fajnie bo pomalowane były w dość niecodziennie. Podłoga była z bielonego drewna, a na ścianach królował szary. Listwy miały kolor takiej trochę złamanej bieli. Odróżniały się na tle ściany i podłogi. Trochę taki pośredni właśnie kolor między szarością i bielą podłogi. Współgrało to ze sobą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2016, 21:31

Takie listwy przypodłogowe to fajne rozwiązanie. Na pewno ładnie wyglądają przy pomalowanych ścianach. Nie spotkałam się jeszcze z takim czymś, ale teraz już przy następnym remoncie zwrócę na to uwagę.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2016, 20:14

Użytkownik Kasia67 napisał: Takie listwy przypodłogowe to fajne rozwiązanie. Na pewno
ładnie wyglądają przy pomalowanych ścianach. Nie
spotkałam się jeszcze z takim czymś, ale teraz już przy
następnym remoncie zwrócę na to uwagę.

Bardzo ładnie to wygląda. Nie mam zdjęć od znajomych ale tu zdjęcie listwy, którą znajomi mają ze strony DrewLux:

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
  • Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
  • Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
  • Podłogi Liczba postów: 236 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 376 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 323

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >