lodówa

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

15 października 2012, 12:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Halo, halo. Witam wszystkich. Mam problem bo jestem w poszukiwaniu lodówki, mnie wiem jaka będzie odpowiednia w sklepach wciskają chlam który nie schodzi z magazynów, może wy mi pomożecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2012, 10:41

Oczywiście, że pomożemy. Jakie są Twoja oczekiwania? Pozdrawiam Janusz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2012, 15:03

Potwierdzam chęć udzielenia pomocy, ale musisz powiedzieć czego oczekujesz- urządzenia wolnostojącego, do zabudowy, z zamrażarką czy bez, z bajerami czy w rozsądnej cenie itp. Na razie polecam polską markę Mastercook. Jeśli szukasz dobrej lodówki Mastercook opinie użytkowników ci na pewno pomogą. Będziesz wiedział czego się spodziewać.

Ten post był edytowany przez kakakarolex dnia: 30 października 2012, 15:50
Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2012, 11:28

Użytkownik Amadeusz napisał: Halo, halo. Witam wszystkich. Mam problem bo jestem w
poszukiwaniu lodówki, mnie wiem jaka będzie odpowiednia w
sklepach wciskają chlam który nie schodzi z magazynów,
może wy mi pomożecie?
Użytkownik Amadeusz napisał: Halo, halo. Witam wszystkich. Mam problem bo jestem w
poszukiwaniu lodówki, mnie wiem jaka będzie odpowiednia w
sklepach wciskają chlam który nie schodzi z magazynów,
może wy mi pomożecie?

Hej ja kupiłem ostatnio tą albo lodówkę i jestem bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2012, 16:37

Lodówki dostępne są w kilku wersjach: z zamrażalnikiem oraz bez, w wersji side by side oraz lodówki do zabudowy zależy jak mamy zaaranżowaną kuchnię. Wybór odpowiedniej dla nas przeważnie uzależniony jest od ilości miejsca, od ilości domowników no i od zasobów finansowych. Przy zakupie lodówki na pewno warto wybrać dobrą klasę energetyczną. Klasa A to jak dla mnie standard. Są modele o klasie energetycznej A+, A++ oraz A+++, które zużywają o 20%, 40% czy 60% mniej energii niż A. Jeżeli chodzi o przechowywanie żywności to jest kilka systemów np. No Frost, który osusza komorę podczas wymiany powietrza co zapobiega osadzaniu się szronu na produktach. Lodówki bezszronowe nie wymagają rozmrażania. System Fresh Frost Free przeciwdziała wysuszaniu produktów oraz przenikaniu się zapachów. Powłoka antybakteryjna zapobiega rozwojowi pleśni i grzybów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2013, 10:28

Jedno co wiem na pewno to to , żeby odradzić Ci zakup lodówki i każdego innego sprzętu AGD firmy Amica , ja niestety zrobiłem ten błąd i wyposażyłem kuchnię w sprzęty tej firmy .Nic nie działa jak należy , plastiki żółkną , łamią się , lodówka dwa razy w serwisie .

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2013, 13:33

Ja też mam ten problem że muszę kupić lodówkę, choć moje oczekiwania są bardziej sprecyzowane;) wolno stojąca, z zamrażarką, w rozsądnej cenie - to chyba wszyscy;), z bajerów - by owoce i warzywa długo zachowywały świeżość i nie wysychały po 2 dniach. Doradzicie coś?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 430

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >