lodówka i piekarnik

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

12 września 2009, 01:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Planuję zabudowę kuchenną,meble i sprzęt. Mam dylemat, czy mogę postawić w zabudowie słupkowej lodówkę i piekarnik(jedno nad drugim).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2009, 16:16

raczej nie jak to sobie wyobrażasz bo ja ciężko wolałbym mieć obok siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2009, 20:49

Słupków nie powinno się mieszać ze względów użytkowych. Wypada mieć tu trochę porządku w pionie czyli lodówka + zamrażarką jak najbardziej, tak samo jak mikrofalówka + piekarnik.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2009, 21:29

Piekarnik nad lodówką - to tak.
Nigdy lodówka nad piekarnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2011, 09:34

No ludzie, toż to na chłopski rozum idzie zrozumieć, że te dwa sprzętu nie powinny stać na sobie... a szczególnie w konfiguracji lodówka nad. My mamy piekarnik Whirlpool i tam jest ta opcja zimne drzwi, że temperatura nie wydostaje się na zewnątrz, ale to i tak jest tylko ograniczenie emisji ciepła, a nie całkowite zlikwidowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 15:09

A nie lepiej spytać się personelu sklepu, niż błądzić po forach internetowych? Wchodzisz do dowolnego sklepu internetowego w sekcję lodówki / piekarniki elektryczne, wybierasz te, które Cię interesują, wykręcasz numer z działu 'kontakt' i po sprawie. Łatwe, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 15:46

ja i tak wole z kims porozmawiać twarzą w twarz .

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2011, 17:40

Ważne aby sprzęt oprawiony był a piękne meble. Tutaj kilka propozycji http://www.katalog-meble.pl/30__zabudowy-kuch enne

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2012, 14:35

Według mnie w ogóle lepiej jeśli wybierzesz piekarnik do zabudowy, natomiast lodówkę wolno stojącą

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2012, 16:00

wsumie to ciepło głownie w grę podąża i nad lodówką mogło by być, jak idzie to w zabudowę to można by jakiś ekran odbijający ciepło dać pod piekarnikiem. Po za tym lodówka zdaje się też oddaje ciepło podczas pracy. Piekarnik na wysokości piersi bardzo fajnie się prezentuje, odbiega to od klasyki ale lodówka to musi być taka do 150cm.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19419 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 425

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >