offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gosiab kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline newdesign ekspert
|
Opisanie sposobów optycznego powiększenie wnętrza jest
wiele. Zbyt wiele, aby zmieścić je w paru zdaniach na
forum. Odsyłam więc Panią do mojego artykułu
dotyczącego optycznego powiększenie wnętrza:
http://www.budnet.pl/Jak_optycznie_powiekszyc_wnetrze,Aranza
cje_wnetrz,103779-czytaj.html |
| |
|
|
| |
|
To zależy przede wszystkim od tego, co jeszcze w tym mieszkaniu będzie się znajdowało. Jeśli we wnętrzu umieści Pani proste meble, mało elementów dekoracyjnych i wnętrze będzie się wydawało chłodne to dobrym sposobem na jego ocieplenie będą zasłony. Mieszkanie stanie się po prostu przytulne. Natomiast, jeśli we wnętrzu będą drewniane lub wykończone drewnianą okleiną meble i większa ilość dekoracji to w zupełności wystarczy zamontować rolety. |
| |
Reklamy Google | |
|
Ogólnie koncepcja jest taka, że.. |
| |
|
W tak małym pomieszczeniu absolutnie nie polecam tapet, zamiast tego lepszym rozwiązaniem jest po prostu zwykła farba w beżowym kolorze. Proszę również zapomnieć o umieszczeniu kasetonów na suficie, tylko niepotrzebnie pomniejszą pomieszczenie. W zupełności wystarczy jeśli pomaluje Pani sufit na biało. Na podłodze najlepiej sprawdzą się panele, o jasnym kolorze i niezbyt dużym wzorze. Natomiast do takiej aranżacji proponuję przyozdobić okna zasłonami. |
| |
|
Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuje za te wszystkie odpowiedzi, pomogła mi Pani niezmiernie. W takim razie rezygnuje z kasetonów i tapety, zostaje przy farbach i śnieżnobiałym suficie pomalowanym również farbą. Zaczynam poszukiwanie pięknych zasłon i robię listę rzeczy potrzebnych do remontu, a co do kolorów mebli, jak Pani uważa będą ze sobą współgrały? Jeszcze raz dziękuję za wszelkie rady :) |
| |
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
Witam! |
|
małe mieszkanie
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 500 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 315 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
- Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...