malowanie dachu z blachy

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

20 września 2015, 22:18

Zgadzam sie: good 0 bad

To dobrze, że tegalit zdał próbę :) Ile już leży u Ciebie? widać jakieś mchy albo coś, jakieś przebarwienia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2015, 20:14

To dopiero początki przygody z Teaglit, bo 3 rok. Ale nie widać ani jednego śladu mchu, czy jakis odbarwień. Poza tym, gdyby były jakieś większe problemy to mam w zanadrzu 30 lat super gwarancji :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2015, 20:12

No tak, akurat braas ma to do siebie, że gwarancję ma chyba krótszą, ale skonstruowaną w sposób bardziej korzystny dla klientów niż inne firmy. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie czytając na różnych forach.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 11:50

Mając odpowiedni agregat malarski, np. taki: http://www.kremlinrexson-sames.pl/ można malować dużo sprawniej, taniej i wydajniej. To jest inwestycja, która zdecydowanie się opłaca.

Ten post był edytowany przez taddi dnia: 10 listopada 2015, 11:52
Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 12:47

Ja do malowania mieszkania wynająłem tzw agregat malarski z firmy pagat. Sprawdził się rewelacyjnie i w krotkim czasie,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2016, 12:48

A korzystaliście z usług tej firmy http://www.pagat.com.pl/???? można u nich wypożyczyć taki agregat.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2016, 13:07

A czy każdą blachę da się malować? I jak często trzeba powtarzać malowanie?
Zastanawiam się nad pokryciem dachu blachą. Konkretnie ma to być blacha trapezowa w tym stylu: http://www.budmax-metal.com.pl/blachy-trapezo we.html . I teraz zastanawiam się jak wygląda kwestia bieżącej konserwacji takiej blachy. Jeśli ktoś z Was jest w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat, będę wdzięczna.

Ten post był edytowany przez filka dnia: 17 maja 2016, 13:34
Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 11:47

My korzystamy najczęściej z usług firmy, z której ofertą możesz zapoznać się odwiedzając strony jej serwisu pod adresem www.bsalpserwis.pl. Zlecamy nie tylko odśnieżanie zimą dachu ale również mycie okien i okazjonalne oczyszczanie elewacji biurowca. Usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 21:02

Najlepiej nie mieć blachy i nie mieć tych problemów. Dachówka nawet betonowa przez wielu niedoceniana sprawdzi się świetnie. Szczególnie chodzi mi o dachówki oparte o technologię trójwarstwową CISAR dodatkowo pokrytą podwójna powłoką Lumino przed porastaniem i zabrudzeniami.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2016, 08:54

A jak czyścicie taki dach z mchu i innych zielonych narośli. Czy takie myjki parowe cena dają radę go usunąć z dachy i elewacji?
Nie podobają mi się takie zzieleniałe dachy :/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >