![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() sp5es inżynier
![]() |
To wapno na ścianach może być potencjalnym
zagrożeniem. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Pendzel praktykant
![]() |
Zgadzam się, najważniejsze jest przygotowanie ścian do malowania. Jeżeli chodzi o farby to mogę z cała odpowiedzialnością polecić farby z których sam korzystam, są to farby Barwy natury z dodatkiem teflonu. Bardzo fajnie się maluje, efekty też super. I co ważne cena przestępna. Ogółem odradzam tanich farb, i tych z supermarketu. Na początku wydasz mało, a późnej ludzie się dziwią słabej jakości i braku efektu. Jak malować to porządnie! |
| |
offline ![]() kot68 inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: irma praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() szefurabudowy praktykant
![]() ![]() ![]() |
ważnym elementem malowania jest również dobranie taśmy malarskiej... niektórzy preferują zwykłą żołtą, a nie którzy wolą niebieskie taśmy uv które nie przywierają i nie podciekają, za takie taśmy klejące trzeba więcej zapłacić ale remon robi się raz na jakiś czas więc wniosek prosty:) polecam sklep www.mocnetasmy.pl kupicie tam każdy potrzebny rodzaj taśmy |
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Kaskader majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() wentynski praktykant
![]() |
Zawsze można pociągnąć jakimś gruntem - nie zaszkodzi,
a w przypadku niewidocznych braków może pomóc. |
Ten post był edytowany przez wentynski dnia: 8 kwietnia 2011, 13:37 | |
|
malowanie ścian
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wyposażenia do Waszego biura? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Mebiuro z najrózni...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
- Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...