Dobra farba i narzędzia to podstawa. Ja się przekonałem do tych lateksowych bo malowałem niedawno duluxem easycare. Niby farba gęsta ale łatwo się rozprowadziła za pomocą wałka z długim włosiem. z salonem uwinąłem się w dwie godziny i już pierwsza warstwa ładnie pokryła
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: ginky praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Daniel.Martyniuk85 inżynier
|
Jak dla mnie malowanie natryskowe to tylko z pomocą firmy www.mileo-bud.com.pl. Ja korzystałam z oferty firmy podczas gruntownego malowania mieszkania. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lenka praktykant |
|
| |
Gość: GruszQ praktykant |
|
| |
Gość: Kranda praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ameliska praktykant |
|
| |
Gość: Oska38 praktykant |
|
| |
offline tomaszewski99 doświadczony
|
Jeśli chcesz mieć pewność, że ściany zostaną pomalowane w odpowiedni sposób to ja polecałbym zlecić to firmie remontowej, zwłaszcza że dom jest nowy, więc dobrze by było zadbać o to, aby wszystko było wykonane profesjonalnie już na starcie. Firma PHUP TEXON z Warszawy to firma, której ja powierzyłem pomalowanie mojego mieszkania. Mogę ich polecić nie tylko za sam fakt świetnie i sprawnie wykonanego zadania, ale też za wiele pomocnych rad i sugestii, które od nich dostałem. Wiem, że wykańczanie mieszkania może wydawać się łatwe, ale jednak w wielu przypadkach pomoc specjalisty okazuje się nieoceniona. |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸