Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
Ja mam tak samo to już taki życiowy odruch :) Braas jest według mnie najlepszą marką, która zajmuje się dachówkami. Jakościowo nie mam żadnych zastrzeżeń. Cenowo również, dzieki takim promocjom z zakupu byłem bardzo zadowolony, a co najważniejsze do gwarancji obejmującej 30 lat użytkowania równiez nie mam sie do czego przyczepić, bo wszystko zawiera i jest dobrze opisane :) |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Tegalit Protegon to mój wybór :) Jest u mnie od ok. 3 lat. Wygląda świetnie nic niepokojacego się z nią nie dzieje. A nawet jeżeli to czytałm, że większośc problemów wychodzi w rzeciągu pierwszych 10 lat, a dzięki gwarancji i tak będę miał wszystkie sprawy załatwione przez Braas, więc niczym się nie martwię. Ale jak mówi teraz ciesze się jej pięknem :) |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
Hm, czyli przy tych upałach, które były w tym roku tegalit sprawdził się idealnie, tak? To dopiero musiał być prawdziwy test dla tej technologii :D No, ale skoro teraz sobie poradził to nie powinno być z nim kłopotów, wyższych temperatur raczej nie powinno już być. |
| |
|
|
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸