malowanie dachu z blachy

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

18 kwietnia 2014, 12:23

Zgadzam sie: good 0 bad

hehe chyba komus tematy padly :D ja tam mam PCV do dachu i komplet kupowalem z braasa i jestem mega zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 kwietnia 2014, 23:15

jesli planujesz malowac dach z mlachy to wczesniej dobrze ja przygotuj, zeby farba lepiej przylegala. W Empasie http://www.empas.pl/ masz rozne preparaty, poszukaj odpowiedniego i uzyj go przed malowaniem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2014, 21:48

a można było położyć dachówke i nie byłoby problemu malowania :P

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 15:50

dokladnie :) tym bardziej ze wcale nie wychodzi specjalnie drozej

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 18:11

A dodatkowo trwałosc na lata. Mam z braasa od ponad 3 lat i wyglada tak samo jak po załozeniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2014, 16:28

ja moze tak dlugo nie mam tego braasa, ale jak slysze dookola to wiem ze bedzie wiele lat wygladam jak nowy

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2014, 18:14

a czy ktoś słyszał o tym że trzeba robić przeglady dachu co roku ?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2014, 19:02

no chyba kazdy producent uprzedza, nawet akcje sa organizowane zeby taki przeglad robic, ale faktycznie duzo osob olewa to

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2014, 20:53

a ma to jakis wpływ na coś ?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2014, 14:43

np na to, ze jesli peknie ci jakas dachowka i woda bedzie zalewala izolacje to moze ci cos przegnic :) a nigdy nie wiadomo czy jakis ptak sie nie wbil, albo jakis dzieciak kamieniem nie rzucil.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 487

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >