malowanie ścian

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

28 sierpnia 2011, 22:53

Zgadzam sie: good 0 bad

jakość, po prostu dobra jakość

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2011, 09:43

Hmm a myśleliście może kiedyś żeby pomalować jednokolorową tapetę ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2011, 11:12

można tak odświeżyć wnętrze, ale ja bardziej byłbym za tym, zeby pomalowac okładzinę ścienną, fakturę mamy odrazu

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2011, 12:06

No posiadam taka zwykła tapetę
jedno kolorową taką hmm wyblakły żółty nie chce jej zrywać jak na razie bo wyglada ok. tylko chce ją odświeżyć JAK ?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2011, 14:53

Może zwykłą farbą albo sprejem ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2011, 22:22

no nie wiem czy to by tak dobrze wyglądało??

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2011, 14:44

Jeśli tapety nie są zbytnio zniszczone, nigdzie nie odstają i się nie poodklejały (jesli odkleiła się na złączeniach, to pedzelkiem dziecinnym daj tam troche kleju do tapet i doklej), to możesz pomalować tapety, wskazana jest tu farba lateksowa najlepiej...Tylko, ze może pojawić się problem, jesli tapeta będzie ubrudzona w jakimś miejscu lub zakurzona-najlepiej przeleć szmatką z wodą i poczekaj dzień lub dwa, jak wyschnie na 100% i dopiero maluj. Czy ta Twoja tapeta ma fakturę?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2011, 11:17

No moja tapeta np. jest podobna do emaxa jednolita jeden kolor lecz właśnie ma chyba fakturę lekkie wgłębienia itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2011, 11:21

No dokładnie jest taka hmm jakby to był tynk dekoracyjny tuu jakaś wypukłośc a tam nie itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2011, 16:49

takie wypukłości nie przeszkadzają w malowaniu tapet, trzeba się tylko do tego przyłożyć, kupić dobry wałek, dobrą farbę lateksową i nałożyć 2 warstwy (tylko w przypadku dobrych producentów 2 warstwy wystarczają)...pamiętajcie, żeby sciana była czysta sucha i nośna-3 złote zasady. podoklejajcie wszelkie odklejenia i wałki w dłoń!;)...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (5)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >