meble kuchenne Studio59

« Powrót do grupy: Porady i opinie

15 października 2010, 13:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,
porownuje oferty roznych firm produkujacych meble kuchenne i m.in. Studio59 (Lodz, Sienkiewicza).
jakie sa Wasze doswiadczenia z tym studiem? jakosc mebli? wywiazanie sie z umowy? terminowosc?
bede wdzieczny za wszelkie opinie i podpowiedzi

BTW a co ze studiem ATLAS-Studio. w siecie mozna znalezc duzo negatywnych opinii, wiem, ze wiele zalezy od ekipy montujacej, bo w salonie wystawka jest zrobiona na tiptop a potem w lokalu moze byc gorzej.

jakie macie zdanie o firmie Stolart z Plugowej w Łodzi?

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 października 2010, 10:13

Jeśli chodzi o Studio 59 to ja osobiście jestem zadowolony ;) Kupowałem tam meble do pokoju i są naprawdę solidnie wykonane. Polecam serdecznie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2010, 12:12

Studio59 polecił nam kolega któremu Studio wykonywało meble do kuchni.

U nas także wykonywali i jesteśmy bardzo zadowoleni.Kuchnia jest piękna,bardzo dokładnie zrobiona i robi duże wrażenie wśród naszych znajomych.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2010, 20:44

Nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą,więc nic nie moge napisac. Ale jeżeli chodzi o dobre i gustowne meble,to zapraszam również na moją stronę www.eccelent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2011, 18:25

Też nigdy z wyżej wymienionym producentem mebli nie miałam do czynienia. Jeżeli jeszcze nie wybrałeś to mogę Ci śmiało polecić firmę meble-bulda z Krakowa. Mają naprawdę ciekawe projekty mebli :) OD razu wpadły mi w oko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2011, 11:20

polecam meble firmy stema-meble

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 407

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >