meble kuchenne Studio59

« Powrót do grupy: Porady i opinie

15 października 2010, 13:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,
porownuje oferty roznych firm produkujacych meble kuchenne i m.in. Studio59 (Lodz, Sienkiewicza).
jakie sa Wasze doswiadczenia z tym studiem? jakosc mebli? wywiazanie sie z umowy? terminowosc?
bede wdzieczny za wszelkie opinie i podpowiedzi

BTW a co ze studiem ATLAS-Studio. w siecie mozna znalezc duzo negatywnych opinii, wiem, ze wiele zalezy od ekipy montujacej, bo w salonie wystawka jest zrobiona na tiptop a potem w lokalu moze byc gorzej.

jakie macie zdanie o firmie Stolart z Plugowej w Łodzi?

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 października 2010, 10:13

Jeśli chodzi o Studio 59 to ja osobiście jestem zadowolony ;) Kupowałem tam meble do pokoju i są naprawdę solidnie wykonane. Polecam serdecznie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2010, 12:12

Studio59 polecił nam kolega któremu Studio wykonywało meble do kuchni.

U nas także wykonywali i jesteśmy bardzo zadowoleni.Kuchnia jest piękna,bardzo dokładnie zrobiona i robi duże wrażenie wśród naszych znajomych.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2010, 20:44

Nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą,więc nic nie moge napisac. Ale jeżeli chodzi o dobre i gustowne meble,to zapraszam również na moją stronę www.eccelent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2011, 18:25

Też nigdy z wyżej wymienionym producentem mebli nie miałam do czynienia. Jeżeli jeszcze nie wybrałeś to mogę Ci śmiało polecić firmę meble-bulda z Krakowa. Mają naprawdę ciekawe projekty mebli :) OD razu wpadły mi w oko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2011, 11:20

polecam meble firmy stema-meble

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki dobry materac wybrać? Liczba postów: 237 Grupa: Porady i op... A czy zapoznałeś się już może z ofertą New Hever? Jeśli jeszcze nie, to polecam zajrzeć tutaj https://new-hever.pl/ w poszukiwaniu interesujących opcji, poniewa...
  • co na prezent ?? Liczba postów: 400 Grupa: Porady i op... Hej, jeśli chodzi o prezent, to polecam poszukać inspiracji na Projekt Szpilki.
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 342 Grupa: Porady i op... Dzień dobry wszystkim! Chciałem zarekomendować Państwu fantastyczny sklep internetowy, w jakim odnajdziecie profesjonalne środki czystości, przeznaczone zarówno...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3764 Grupa: Porady i op... To clean the grout residue without scratching your tiles, I recommend using a gentle cleaner like vinegar mixed with water or a non-abrasive grout cleaner. Appl...
  • maszyny budowlane Liczba postów: 49 Grupa: Porady i op... Szukasz niezawodnych urządzeń budowlanych? Koniecznie odwiedź sklep https://tarwis.pl/, który oferuje szeroką gamę produktów idealnych do realizacji różnych pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19490 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 441

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >