mechanika

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

14 marca 2023, 11:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio sam zacząłem bardziej siedzieć w motoryzacji i kupiłem swój pierwszy migomat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2023, 06:13

Niekiedy trzeba coś wymienić w swoim samochodzie. W moim przypadku był to ostatnio katalizator, ale po wymianie wszystko jest już w porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2023, 06:19

A co myślicie o myjniach parowych Fortador https://fortador.com/pl/strona-glowna/? Myślę, że to dobry sprzęt do warsztatu samochodowego, do lokalu gastronomicznego. W takich miejscach czyszczenie parą jest szybkie, skuteczne i praktyczne. Z łatwością usuwaniemy zabrudzenia z trudnych miejsc, zrobimy to w sposób ekologiczny i bezpieczny dla powierzchni

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2023, 08:42

Warto sprawdzić https://autoserwis-dab.pl/. To dobry i doświadczony auto serwis, bo właśnie bez problemu tam nam zdiagnozują usterki, wymienią części, potem będziemy mogli bezpiecznie i bez problemu podróżować

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2023, 22:31

Natomiast jakby komuś z was coś stało się przykładowo z oponami, to możecie wówczas zgłosić się do firmy https://mobilna-wulkanizacja.pl/mobilna-wulka nizacja-warszawa-mobilny-serwis-opon/. Oni specjalizują się w mobilnej wulkanizacji i naprawdę są niezawodni.

Ten post był edytowany przez jjusti18 dnia: 4 września 2023, 18:58
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2023, 22:40

Jeżeli szukacie niedrogiego i rzetelnego auto serwisu w Warszawie, zdecydowanie moim zdaniem Wacar będzie odpowiedni. Dobra jakość, rozsądne ceny, przede wszystkim zaś miła obsługa - tym oni się wyróźniają na tle innych auto serwisów

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2023, 11:18

Przede wszystkim kompetencje i skuteczna naprawa. To podstawa, bo potem nie mamy żadnych problemów w trakcie jazdy i nie generujemy sobie dodatkowych kosztów

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2024, 13:33

Lubię jak ma bogatą ofertę usług, od prostych napraw po bardziej skomplikowane prace. Gdyby ktoś takiego szukał, polecam PKS Brzeg!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2024, 12:31

Z każdą naprawą w PKS Brzeg miałem pewność, że mój pojazd będzie gotowy dokładnie w umówionym czasie. Szanują czas klienta, co jest dzisiaj rzadkością. Zawsze mogłem polegać na ich terminowości i skuteczności

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2024, 14:17

Jakość wykonanych prac w PKS Brzeg jest zawsze na najwyższym poziomie. Niezależnie od tego, czy chodzi o rutynowe przeglądy, czy bardziej skomplikowane naprawy, zawsze mogę liczyć na to, że moje auto jest w najlepszych rękach. Mechanicy są bardzo doświadczeni i posiadają szeroką wiedzę na temat różnych marek i modeli pojazdów

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• NAPRAWA CIĘŻARÓWEK Liczba postów: 22 Grupa: Pasje forum... W celu dokonania profesjonalnej naprawy samochodów ciężarowych i uzyskania pełnego zaplecza technicznego, warto odwiedzić serwis TIR w Mostkach. To centrum serw...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 384 Grupa: Pasje forum... W obliczu rosnących zagrożeń cybernetycznych, firmy szukają skutecznych sposobów na zabezpieczenie swoich danych, a chmura staje się jednym z najefektywniejszyc...
  • Meble Liczba postów: 60 Grupa: Pasje forum... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami wykończeniowymi i meblami...
  • CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 412 Grupa: Pasje forum... Co do kwestii wyboru odpowiedniego wyposażenia dla przemysłu, warto pomyśleć o zastosowaniu wytrzymałych i precyzyjnie wykonanych włazów i pokryw rewizyjnych od...
  • Sklepy z ubraniami Liczba postów: 319 Grupa: Pasje forum... Dla mężczyzn, którzy pragną wyglądać modnie, ale nie chcą rezygnować z praktyczności w swoim ubiorze, ciepły bezrękawnik męski będzie idealnym wyborem. Ten niez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 602

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >