Moim zdaniem drewniane meble są eleganckie, zawsze modne i przede wszystkim bardzo efektowne. Potrafią ożywić każde wnętrze i bardzo łatwo dobrać do nich dodatki. Wnętrze z meblami drewnianymi może być albo w stylu retro, albo nowoczesnym, wszystko zależy od naszych upodobań i środków. Znalazłam ostatnio stronę esmebel.com - maja dość tanie mebelki i przyznam, że bardzo fajne.
offline aurora majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lauren doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: malinka praktykant |
Szkoda tylko, że w swojej ofercie nie mają żadnych mebli w ciemniejszych kolorach, bo niestety średnio lubię jasne. Ale cenę faktycznie mają wręcz oszałamiającą - tak tanich drewnianych mebli to jeszcze nie widziałam. Właśnie, może znacie jeszcze jakieś inne firmy oferujące fajne tanie drewniane meble (z tym że ciemniejsze i bardziej nowoczesne niż esmebel :D)? |
| |
offline rafi doświadczony
|
A schody jakie polecacie? Z kamienia czy raczej schody drewniane? |
| |
offline brawurka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Aneczka doświadczony
|
|
| |
Gość: Agatella praktykant |
Dla mnie malowanie mebli drewnianych jest również bez sensu. Przecież właśnie w tym ich cały urok, żeby były naturalne! Czemu nie kupisz od razu bukowych? Ja akurat lubię sosnę, ale swoje meble kupiłam w seart, a nie w ikei, bo jednak chciałabym, żeby postały kilka a może i kilkanaście lat. Jedyne co dopuszczam z technik ozdabiania mebli drewnianych, to decoupage, jednak też w przypadku gdy meble są starsze i zależy nam na ich odnowieniu. |
| |
offline Santex.waw.pl doświadczony
|
|
| |
offline rysiek1 majster
|
Uważam że najpiękniejsze w domu są meble drewniane.Aktualnie panującym trendem są kuchnie drewniane. Bardzo podobają się mi te w stylu rustykalnym.Meble drewniane – trendy i design |
| |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
|