mieszkanie w drewniane

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

3 października 2014, 13:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Czas przyszedł żeby postawić jakiś domek drewniany. Zawsze byłem fanem drewnianego budownictwa i tym samym wykończeń w tym materiale. Król-Bud właśnie zajmują się moim domem koło Szczecina.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2014, 14:52

Ja podobnie,także bardzo lubię drewniane rozwiązania w sensie wykończenia domu,czy to podłoga czy inne dodatki. Uważam że to wszystko dodaje uroku oraz ciepła.

www.Okucia-Drzwiowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2014, 11:29

ja również jestem miłośnikiem drewna i meblu drewnianych. Najbardziej lubię wyszukiwać perełki w antykwariatach czy na warszawskich targach antyków. Cenowo nie różnią się od modnych salonów meblowych, czasem wymagają renowacji, ale to też sama przyjemność.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2014, 12:18

Mam podobne zdanie na ten temat,meble z drewna dają poczucie przytulności i wyznaczają pewną jakość oraz standard w każdym mieszkaniu,jeżeli szukacie ciekawych kolekcji właśnie takich mebli w niższej cenie to warto zerknąć do nas na Meble-z-drewna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2015, 15:07

dzięki za namiar, na pewno zerknę chociaż przyznam, że na targi uwielbiam chodzić i wszystko "pomacać" :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2015, 10:32

Program mieszkanie dla młodych mogę spokojnie polecić każdemu, kto chce kupić swoje mieszkanie. Zobaczcie sobie na MdM http://mieszkaniedlamlodych.com.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2015, 22:31

Ja uważam, że drewno zawsze bedzie modne i w cenie. To doskonały, naturalny materiał. Lubię i drewniane podłogi i drewniane meble. Najbardziej w drewnie doceniam, że to materiał, któremu można nadać drugie życie. Można odnowić, zmienić wybarwienie i naprawdę może cieszyć latami :)Drewniana podłoga nawet w bloku wygląda rewelacyjnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2015, 12:31

Słyszałeś o MDM? To program, który pomaga dostać... dopłatę do kredytu mieszkaniowego, czy coś takiego dla młodych ludzi, czy coś takiego. Super sprawa, siostra skorzystała i nareszcie się wyprowadziła . Sprawdź www.mieszkaniedlamlodych.com, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2015, 13:11

dokładnie, można nadać drugie życie. Ja bardzo często kupuje meble z drugiej ręki i je odnawiam - wtedy mam jeszcze dodatkową satysfakcję :D

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 15:43

Jeżeli mowa o drewnianych aranżacjach wnętrza to pierwsze o co powinniśmy zadbać jest podłoga z naturalnego drewna,polecam tutaj sosnę lub buk ponieważ sa to najtrwalsze solidne materiały,. Kilka ciekawych propozycji takiego wystroju znajdziecie na naszej stronie,zapraszamy:0

Pozdrawiam www.Duid.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 224

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >