offline jola85 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: helmud21 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: helmud21 praktykant |
Weźcie sobie zajrzyjcie na mieszkania żyrardów to zobaczycie jak powinny cenowo i jakościowo wygldądać fajne mieszkania. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Ja wolę mieszkanie bliżej centrum ponieważ lepiej jest z dojazdem. Planuję skorzystać z oferty mieszkania dla młodych w Warszawie http://ncinvestment.pl/inwestycje sprzedaż już ruszyła tylko czekam na decyzję banku dotyczącą kredytu. Co sądzicie o tym osiedlu? |
| |
Gość: majonez praktykant |
wg mnie dużo lepiej kupowac od dewelopera niż z wolnego rynku od niewiadomo kogo. Aktualnie na celowniku mam nowe mieszkania w Wawrze na osiedlu Miasteczko Wawer, przede wszystkim dlatego ta okolica bo są duże mieszkania z widokiem na las a tego mi najbardziej brakuje na co dzien w miescie |
| |
Reklamy Google | |
offline dominikgala9 inżynier
|
|
| |
offline Hexar.nieruchomosci_pl doświadczony
|
To czy lepiej mieszkać w centrum czy pod miastem, zależy
już od nas oraz innych czynników które mają na to
wpływ. Musimy sobie odpowiedzieć na pytanie co dokładnie
w naszym przypadku będzie miało sens, przyniesie większą
korzyść oraz gdzie czujemy się lepiej. |
| |
offline Sławek majster
|
Dzisiaj istnieje wiele firm, które pomóc mogą w znalezieniu mieszkania, czy to pod miastem, czy zdecydowanie bliżej centrum. Sam miałem styczność z wrocławską firmą Verso, której wsparcie okazało się niezastąpione. |
| |
Gość: hert praktykant |
Ja również zdecydowałem się na wyprowadzkę pod miasto. Szukałem czegoś pod Szczecinem i trafiłem na ofertę dewelopera https://www.grazdeweloper.pl/ Jego inwestycje są solidne i mają całkiem niezłe ceny. Jeżeli też poszukujecie czegoś w okolicach Szczecina to polecam wam zgłosić się do tej firmy. |
| |
offline Herbert majster
|
A czy w grę wchodzą okolice jakiegoś innego większego miasta? Ciekawie zlokalizowane są przede wszystkim nieruchomości oferowane przez różnego rodzaju biura i agencje. Mieszkania na sprzedaż Trzebinia mogą się jak dla mnie okazać strzałem w dziesiątkę. ;) |
Ten post był edytowany przez Herbert dnia: 19 sierpnia 2019, 09:53 | |
|
mieszkanie w pod miastem
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
- Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
- Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
- Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...
- Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 39 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...