Chodzi mi mianowicie o młynek do zlewozmywaka. Będąc w stanach miałam do czynienia z takim rozwiązaniem i przyznam że bardzo mi się spodobało. Nie wiem tylko czy znajdę takie coś w Polsce no i czy ten młynek jest już wmontowany w określony typ zlewozmywaka czy też kupuje się go oddzielnie i można zamontować do każdego rodzaju. Będę wdzięczna za pomoc :)
Gość: karamba praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline sensitive praktykant
|
Wydaje mi się, ze ciężko będzie coś takiego znaleźć u nas, nie jesteśmy jeszcze przygotowani na takie innowacje, ale poszukać nie zaszkodzi, a nóż się trafi. Wydaje mi się, że jest coś nie tak z odpływami nie tak i dlatego czegoś takiego u nas się nie montuje. Poza tym ceny takich nowości są dość wysokie, więc nawet jeżeli coś takiego znajdziesz, to pewnie koszt będzie bardzo wysoki. |
| |
Reklamy Google | |
offline żonkil doświadczony
|
Mnie też się bardzo podoba się takie rozwiązanie z
młynkiem w zlewie. Bo często zdarza się, że resztki
jedzenia dostają się do rur i potem mam zatkany zlew.
Tylko też jestem zdania, że ciężko będzie znaleźć
coś takiego u nas. |
| |
Gość: fsiu bździu praktykant |
|
| |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GoldenZone majster
|
jak dla mnie to jest to bardzo dobre rozwiązanie, w Polsce są już dostępne takie młynki, to jest wygoda, a przy okazji zlew się nie zapycha, wiadomo nie każdy lubi wydobywać te resztki ze zlewu, bo to nie estetyczne, dlatego tak bardzo mi się podoba ten młynek |
| |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline iciesla fachowiec
|
|