moduł fotowoltaiczny?

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

10 lutego 2023, 14:11

Zgadzam sie: good 0 bad

A teraz ciekawa sprawa związana z fotowoltaiką. Ruszył program prosument lokatorski w ramach którego można zainwestować w fotowoltaikę np. w bloku mieszkalnym, co wcześniej było utrudnione. Warto poczytać na ten temat. Pisaliśmy o tym tutaj: https://www.viessmann.pl/pl/blog/Prosument-lokatorski.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2023, 18:01

Jak dom ma być energooszczędny to trzeba tego dopilnować i zainwestować w nowoczesne rozwiązania takie jak fotowoltaika czy pompy ciepła. Jak potrzebny jest wykonawca takich instalacji to sprawdzi się https://calma.pl/ Oni wiedzą jak zaprojektować takie instalacje i pozyskać dofinansowania. Z ich pomocą będziesz mieć to czego oczekujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2023, 10:35

Wyliczaliście już opłacalność instalacji? Ja się nad tym zastanawiam bo rachunek za prąd przyszedł mi ostatnio naprawdę wysoki.... a będą jeszcze podwyżki przecież. Sprawdziłam, że na moim terenie instalacje montuje firma https://fiberlink.pl/fotowoltaika/, muszę do nich chyba się zgłosić i sprawdzić czy montaż jest u mnie opłacalny i ile będę musiała zapłacić po odliczeniu możliwych dotacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2024, 12:22

Fatiguing hemp products has been totally the journey. As someone rapier-like on natural remedies, delving into the to the max of hemp has been eye-opening. From THC tinctures to hemp seeds and protein powder, I've explored a miscellany of goods. In defiance of the misunderstanding bordering hemp, researching and consulting experts have helped cross this burgeoning field. Comprehensive, my undergo with hemp has been optimistic, offering holistic well-being solutions and sustainable choices.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2024, 10:47

Exploring hemp flower sale and pre roll weed has been an enlightening voyage for me. The je sais quoi and smell of these products are exciting, oblation a calming and enjoyable experience. Whether I'm unwinding after a covet day or seeking resourceful inspiration, hemp pre-rolls produce a commonplace surrogate that I can trust. The convenience of pre-rolls combined with the benefits of hemp flowers secure them a go-to choice for relaxation and mindfulness. I treasure the limelight to group specifically and purity of the products, enhancing my complete satisfaction. Greatly recommend troublesome hemp flowers and pre-rolls in place of a holistic and fulfilling event!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• dom energooszczedny Liczba postów: 330 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
  • Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 30 Grupa: Ekologiczny... eśli ktoś zastanawia się nad montażem rekuperacji, zdecydowanie polecam firmę SIB. Zainstalowali u nas system kilka miesięcy temu i efekty są super – mamy w dom...
  • pompa ciepła Liczba postów: 199 Grupa: Ekologiczny... Jeśli zastanawiacie się nad montażem pompy ciepła, mogę z całego serca polecić firmę SIB. U nas sprawdza się rewelacyjnie – w domu jest przyjemnie ciepło zimą i...
  • Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 374

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >