monitoring posesji

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 listopada 2017, 16:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie mam nie dużą posesję ok 2,5k m2 i chciałbym założyć na całości monitoring, mam specjalnie przygotowane pomieszczenie na serwerownie i porobione instalacje na punkty w których miałyby być kamery, macie kogoś kto mi to wykona? Znajomy powiedział żebym poszukał tutaj https://aleo.com/pl/firmy/rtv-i-agd i coś sobie wybrał, a wy co radzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2017, 22:02

Myślę, że lepiej będzie jak poszukasz lokalnych ekspertów w Google

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2017, 12:14

To ile kamer chcesz zamontować, skoro posiadasz własną serwerownię? :O

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 07:53

Przede wszystkim poda szczegóły, czyli to jaki budżet posiadasz na zakup kamer oraz ile ich potrzebujesz. Wszystko co niezbędne z zakresu akcesoriów i sprzętu do monitoringu znajdziesz na www.Alkampolska.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2017, 08:31

Jeżeli zastanawiasz się nad dobrym zestawem do monitoringu swojej posesji, to polecam zerknąć na Kamery-Wroclaw.pl gdzie teraz znajdziesz ciekawe zestawy w niższej cenie, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2017, 08:55

Jeśli wątek jest nadal aktualny to polecam Kamery-Wroclaw.pl gdzie znajdziesz dobre kamery do monitoringu swojej posesji.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2017, 17:51

A ja mam tak zrobione że męża warsztat możemy sprawdzić na telefonach.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2018, 09:50

To też żaden problem, wystarczy mieć tylko wgraną odpowiednią aplikację i spokojnie możemy oglądać to co dzieje się w naszym domu na ekranie smartfona. Takie rozwiązanie znajdziecie również na Kamery-Wroclaw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2019, 11:20

Powinieneś również sprawdzić dostępne propozycje od JBPartner, który przygotował szeroki wybór kamer IP do monitoringu domu w rozsądnych widełkach cenowych. Poza tym nie ma problemów z jakością obrazu, widocznością w nocy (dzięki wbudowanym diodom podczerwieni) i dobrym zabezpieczeniem przed działaniem czynników zewnętrznych na poziomie IP66. U nas to KZ10, ale nie ogranicza się to tylko do jednego modelu, bo mają też na przykład wersje obrotowe jak KZ4.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2019, 14:26

Instalacje alarmowe i systemy monitoringu ABAKS SYSTEM to najlepszy sposób ochrony nieruchomości przed włamaniem i napadem.
Zajmujemy się kompleksowymi usługami z zakresu elektronicznych systemów zabezpieczeń.
Oferujemy profesjonalny dobór elementów systemu, bezpłatne analizy i konsultacje a także wycena oraz dojazd do klienta.
Wejdź i zobacz co możemy Ci zaproponować.
https://abaks-system.pl/index.html
http://abaks.lublin.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Koszty Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert int... W zakresie oferty sklepu internetowego Cosibella mieszczą się naturalne kosmetyki do pielęgnacji całego ciała jak np. kremy, maski, szampony czy balsamy. Kupują...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 13 Grupa: Ekspert int... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem systemów bezpieczeństwa do swojego domu lu...
  • Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 218 Grupa: Ekspert int... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta zabezpieczeń holograficznych lub....
  • Nowe umiejętności Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >