montaż balustrady – pytanie do fachowców

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

10 czerwca 2016, 10:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Solidne mocowania do szkła ma Lineal System, warto sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2016, 08:35

Użytkownik Anitkaaaa napisał: Solidne mocowania do szkła ma Lineal System, warto
sprawdzić.

to prawda, ta firma jest solidna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2016, 22:09

W razie jakichkolwiek pytań chętnie pomożemy. Dodatkowo posiadamy w ofercie dobre ceny balustrad do własnego montażu. www.spaw-metal.com.pl lub https://www.facebook.com/SpawMetal

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 10:32

Części do mocowania w wielu firmach są bardzo podobne pod względem jakości, dlatego dla mnie wybór miejsca, gdzie zamówię części do mocowania zależał w dużej mierze od jakości obsługi. Konkretną pomoc i porady dostałem w firmie http://inoxa.pl/ i to właśnie tam zamówiłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2017, 09:38

Postawilem na stalowe wykonczenia balustrady i najkorzystniejsza oferte w tym zakresie dostałem od firmy http://stalnierdzewna.biz/ ktora specjalizuje sie w takich rozwiazaniach. A same elementy naprawde dodaja charakteru calej konstrukcji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2017, 07:42

Jeżeli nie masz doświadczenia pod tym względem, to polecam zlecić zadanie montażu balustrady profesjonalnej firmie która się tym zajmuje, bo przecież grunt aby całość była wykonana prawidłowo i solidnie, prawda?

Metal-komplex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 765

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >