mozaika z kamienia naturtalnego w mieszkaniu??

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 lutego 2007, 02:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam chce sobie zrobic mozaike w mieszkaniu i wszedlem na taka strone www.karwat-mozaika.pl fajne tam rzeczy maja ale nie jestem pewien czy to jest trwale i co z tego bedzie. Jak wam sie to podoba??? bo nie moge decyzji podiac.Doradzcie dobrzy ludzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2007, 14:58

Trwale jest, drogie także :) Jesli masz duuuzo kasy-- polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2007, 02:23

hmmm fajne, fajne rzeczy ale za taka jakosc sie placi. Mnie nie stac ale jakby bylo mnie stac to ja bym cos takiego chciala :) pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2007, 11:58

Rzeczywiście nie jest to tanie, ale robi wrazenie na kontrahentach. W moim gabinecie jest podłoga zrobiona z moizaiki. :)
jezeli trafimy na dobrego fachowca- mozemy miec prawdziwe dzielo sztuki, latwe w utrzymaniu w czystosci. Warto!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2007, 01:41

sliczne rzeczy tam maja. Taka podswietlana maske chcialabym miec nad lozkiem w sypialni :) pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2007, 15:09

te lampki sa super:) ja bym chciala cos takiego w salonie, ech przy winku z kominkiem i taka nastrojawa lampka. A cena jej pewnie tez jest super ale mozaika jako mozaika kamienna to jak obraz z kamienia. Powodzenia przy wyborze mozaiki

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2007, 10:12

Witam .Dzwonilem tam do tego Pana Karwata i pytalem o cene. Jestem w trakcie koncowki wykonczenia domu i w salonie chce miec cos ladniego z zonka zdecydowalismy sie na mozaike. Na poczatku miala byc taka z tych malych kwadracikow 1/1 ale szukalismy czegos nowego.Tak sie zdazylo ze natknolem sie na to forum przypadkiem i wszedlem na ta strone www spodobaly nam sie to co robia. Ale jak zadzwonilem tam,powiedzialem czego chce ten pan przyjechal z projektami wszystko wymierzyl wybrqalismy kamienie jakie chcemy i kolorystyke{az dziw ze tyle kolorow wystepuje w kamieniu naturalnym} i po kilku dniach prubowalismy sie dogadac co do ceny.Cena wysoka policzyli nam 5000 zl za metr mozaiki!!! To jest strasznie drogie !!! i zrezygnowalismy. ale jesli chodzi o ich samych caly ten zespol. Polecamy .

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2007, 23:38

no nieźle! :shock: to faktycznie drogi interes!!! najlepiej mieć dostęp do takich kamyszków i dłubać sobie samemu :wink: i potraktowac to jako hobby :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2007, 21:40

5000??za metr?? to co wy to za mozaike zamowiliscie?? z jakiego materialu??moze to byly kamienie szlachetne??:D pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2007, 02:18

no wiesz akurat tak wyszlo ze wybralismy jedna z najdrozszych wersji mozajek. Kamienie tez nie byly najtansze:) i jeszcze jakies fakturowanie kamienia i takie inne detale ktore podniosly cene. Ale efekt takiej mozaiki jest nieporownywalny do czegokolwiek tego typu. Polecam ty ktorych na to stac :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 184

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >