offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zielony inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
offline komandor inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabibi inżynier
|
rozwiązanie super. Pozwoli ci zmienić dowolnie lodówkę, która już się znudziła, albo nie jest pierwszej nowości i nosi ślady użytkowania. Teraz dużo sklepów ze sprzętem agd, albo takich wysyłkowych, które mają w ofercie także wyposażenie wnętrz ma różne ciekawe pomysły na lodówki, - od naklejek wzorzystych typu kwiaty, czy znaki, całe widoki aż do magnesów, którymi udekorujesz lodówkę. Do wyboru do koloru |
| |
offline dolczewita kierownik
|
To ja zauwazyłam że teraz bardzo popularne są naklejki na ścianę. Chyba jeden z częściej wybieranych elementów dekoracji. Podoba mi sie bardzo to, jak potrafi zmienić wnętrze. U siebie mam już kilka rodzai. |
| |
offline Arnold78 doświadczony
|
|
| |
offline marcin511 majster
|
|
| |
offline Kamieneo.com majster
|
|
|
naklejki na logówkę
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Jakie zasłony i firany? Liczba postów: 90 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz inspiracji do odświeżenia swojego wnętrza, warto zwrócić uwagę na dekoracje okienne, a konkretnie na firany Września. Są one nie tylko funkcjonal...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 96 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 16 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 194 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...
- czarna czy czerwona kuchnia Liczba postów: 51 Grupa: Najnowsze t... Szanowni Państwo, czarna kolorystyka najlepiej sprawdzi się w dobrze doświetlonej kuchni o większym metrażu. W mniejszym pomieszczeniu dobrym rozwiązaniem może....