napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

23 lipca 2011, 17:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy to prawda, że chińskie siłowniki do bram powodują zwarcie instalacji? Taką opinię znalazłem o np. o HATO.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2011, 09:38

Może tak być jakby nie patrzeć jakakolwiek chińska część zawsze jest wadliwa :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2011, 21:13

to nie są najlepsze siłowniki. często piloty się zacinają i trzeba je ciągle kodować od nowa. powłoka antykorozyjna też nie jest najlepsza.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2011, 10:01

Hato to słaby sprzęt. silnik jeszcze może być ale z elektroniką słabiutko. centrala i piloty są kiepskie. ciągłe usterki. do tego wadliwa powłoka antykorozyjna. niby tani ale denerwujący swoją awaryjnością.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2011, 16:40

nie wiem czy powodują zwarcie ale w moim zaraz na początku trzeba było wymieniać sterownik, a zaraz potem transformator

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2011, 19:39

w necie jest bardzo dużo krytycznych opinii o Hato. wszyscy skarżą się na ciągłe usterki. głównie narzekają na elektronikę. z tego co czytałem to bardzo awaryjny sprzęt, więc chyba nie warto w niego inwestować.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2011, 14:55

chyba nie znalazłem pozytywnej opinii o Hato. wszędzie narzekają że to bardzo słaby, niskiej jakości sprzęt. jedyny plus o którym piszą to chyba tylko cena ale sądząc po ilości koniecznych do działania napraw to cena wcale nie jest taka rewelacyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2012, 22:17

Witam, szukam opinii na temat napędów hato. Czytałem niedawno artykuł na temat napędów i stwierdziłem, że jest to świetne rozwiązanie do domu. Bardzo wygodne i zwiększające bezpieczeństwo. Chciałem kupić coś nie drogiego, ale czy chińska jakość hato na pewno się sprawdzi?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2012, 17:47

nie sprawdzi się. nawet w tym wątku masz wymienione główne wady tego produktu. elektronika, zasilanie są na niskim poziomie

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2012, 17:58

Eh no właśnie tego się obawiałem. Że jednak chińszczyzna to chińszczyzna i niekoniecznie jest to dobry pomysł. Nie zawsze to co droższe jest lepsze, ale chyba w tym wypadku właśnie tak jest. Lepiej chyba zainwestować w jakiś solidniejszy sprzęt.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >