napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

16 lutego 2012, 10:26

Zgadzam sie: good 0 bad

solidny sprzęt się dobrze sprawdzi. chińszczyzna jest za słaba. może to kwestia materiałów z jakich siłownik jest zrobiony. jakość nie jest tu dobra, dotyczy to również powłoki antykorozyjnej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2012, 21:04

Hej powiedzcie mi prosze czy beninca jm.4 ma możliwość ustawienia czujnika przeciążeniowego na otwarciu przy bramie uchylnej i czy da się ustawić w jakis sposób manualnie siłe zamykania i otwierania bramy uchyjnej. Mam problem - nie domyka mi się, tak jak by natrafił na przeszkode , prosze o poradę ,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2012, 14:50

również słyszałem o dobrych opiach na ten temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2014, 10:44

Jak dla mnie to jest jedna z najlepszych firm tego typu:
http://www.keyautomation.it/pol/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2014, 21:09

Witam,

Firma JZAUTOMATYKA specjalizuje się w sprzedaży, montażu i serwisie bram garażowych, szlabanów, rolet i automatyki.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo cały przekrój automatyki do bram wjazdowych, garażowych, przemysłowych czy rolet.
Jesteśmy autoryzowanym dealerem i serwisem firm:
Nice, Moovo, Mhouse, King Gates i Elero.

Ze względu na 10 letnie doświadczenie w branży automatyki dla domu oferujemy rownież serwis automatów innych firm obecnyh na rynku.

Nasz doświadczony serwis jest cały czas do Państwa dyspozycji.

Zajmujemy się sprzedażą hurtową i detaliczną napędów do bram i wszystkich części zamiennych.

Obszar naszej działalności obejmuje województwo mazowieckie i łódzkie.
Prowadzimy spzedaż wysyłkowa na terenie całej Polski.

JZAUTOMATYKA Jarosław Zdziebłowski,
tel. 697159002
jzautomatyka@jzautomatyka.pl
jzautomatyka.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2014, 10:18

Keyautomation? Rzeczywiście patrząc na ich ofertę to można powiedzieć, że jest ciekawa bo nikt inny nie ma takich produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2014, 10:18

Keyautomation? Rzeczywiście patrząc na ich ofertę to można powiedzieć, że jest ciekawa bo nikt inny nie ma takich produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2014, 10:16

Stąd nasuwa mi się pytanie, skoro to relatywnie nieznane produkty. Jak one się sprawdzają? Są dobre jakościowo, jak cena?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stąd nasuwa mi się pytanie, skoro to relatywnie nieznane produkty. Jak one się sprawdzają? Są dobre jakościowo, jak cena?

Zgłoś | Cytuj | Link

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 320

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >