napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

16 lutego 2008, 13:54

Zgadzam sie: good 0 bad

do centrali musisz dokupić odbiornik beninca i ustawisz albo monter ci ustawi system monostabilny z czasówką i lampa sama ci się wyłączy po zaprogramowanym czasie.niezła zabawa i gratka dla amatora.Max obciążenie to ok 500 W

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2008, 20:26

możesz mi opisac dokładnie jak to zrobić.chce kupic cenrale beninca i zrobic to tak z przekaźnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2008, 11:23

daj adres to ci prześle co i jak

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2008, 11:26

napisz mi jeszcze którą centralkę chcesz kupić
podaj mi nazwe ze strony www.beninca.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2008, 19:58

witam serdecznie

czy prosto jest wykonac taki element do włączania światła mam centralke nice a60 moge prosić o jakis schemat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2008, 20:00

grześ12malp@poczta.fm

prosty szkic byłby pomocny

dzieki

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2008, 13:39

czesc

ciekawy pomysł ale jeszcz dodam jedno pytanko o odbiornik? czasowy styk w benince można ustawić.Wjeżdzam do domu i światło zapalam a 5min póżniej samo gasnie :) .

odbiornic beninca ma taka opcje ????

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2008, 20:19

odbiornik uniwersalny beninca ma taka opcję.

bistabilny monostabilny z czasówką

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2008, 09:57

witam

no dobra fajnie ale napisz mi na jaki czas max to się ustawi 5 min mnie zadowala

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2008, 16:38

to trzeba jakiś przekażnik 24/230 v jak dobrze rozumiem.beninca ma takie przekazniki w ofercie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacje inteligentnego domu Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Szukam firmy w okolicach Myślenic, która zajmuje się instalacją systemów smart home. Ktoś zna sprawdzonych specjalistów, którzy ogarną wszystko od A do Z?
  • Praca jako technik wentylacji Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Co o tym sądzicie - https://www.viessmann.ovh/tarnobrzeg/ Czy Waszym zdaniem osoby z takim zawodem poradzą sobie w najbliższej przyszłości? I poza tym - czy tak...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 19 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
  • Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >