napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

27 października 2008, 18:54

Zgadzam sie: good 0 bad

urzytkownik który lata po forach i rozpowiada co ma na bramie a może zboczenie zawodowe :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2008, 19:42

:D :D sciemnia jak moze :D :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2008, 11:42

Ja ściemniam tak? Ja normalnie pisze że używam napędu faac i jestem z niego zadowolony i taki własnie jest stan faktyczny. A Ty jako wielki i wszechwiedzący monter jakoś nie chcesz podać firmy w jakiej pracujesz i jakiegoś kontaktu tam do weryfikacji tego czy rzeczywiście jesteś monterem czy może Ty cos kręcisz i tylko rzucasz fałszywe oskarżenia na innych żeby odwrócic uwagę od siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2008, 19:44

nie bądź śmieszny ty masz być anonimowy a ja nie tak :lol: jeszcze raz twierdze że robisz reklame fackowi i betasfensowi a ja się podpinam pod twoje wypowiedzi.Czy ty myślisz że każdy jest aż tak naiwny.więcej uśmiechu kolego a będzie dobrze. :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2008, 17:49

No własnie teraz potwierdzasz swoją autentyczność bo jak byś rzeczywiście cokolwiek montował to raczej chciał byc żeby było widać namiary na Twoją firmę, co mogło by np. zwiększyć sprzedaż. Ale ty nigdy nie byłeś monterem i ściemniasz poprostu i jeszcze rzucasz oskarżeniami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2008, 21:12

TO TERAZ HOP NA TWÓJ TEMAT PAPA JESTEM NIŻEJ :lol: :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2008, 16:08

Myślę że dalsze ciągnięcie tego tematu nie ma sensu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2008, 18:35

czesc :lol:

kupiłem naped beninca du30 i teraz pytanie
jak to montowac na dole czy na środku bramy ?????????

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2008, 18:11

Przy samej ziemi nie ale tak kilkanaście centymetrów nad powinno być dobrze a tak poza tym to co sam masz zamia montowac naped nie znając podstaw ?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2008, 00:20

ja se montowałem benince bob na połowie bramy i centrale też tak wysoko.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.
  • Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 79 Grupa: Inteligentn... Od wielu lat prowadzę własną firmę i zdaje sobie sprawe z tego jak ważna jest współpraca z najlepszymi w danej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na które...
  • Ryzyko przy inteligentnym domu Liczba postów: 28 Grupa: Inteligentn... Po pierwsze żadne bajery na Wifi. Jeśli chcesz mieć Smart dom który będzie ogarniał za ciebie to wybierz jakąś kompletna opcje. Loxone lub knx ewentualnie grent...
  • Budowa kominka Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Takie rzeczy jak budowa kominka to zadanie tylko i wyłącznie dla specjalisty

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >