napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

16 lutego 2012, 10:26

Zgadzam sie: good 0 bad

solidny sprzęt się dobrze sprawdzi. chińszczyzna jest za słaba. może to kwestia materiałów z jakich siłownik jest zrobiony. jakość nie jest tu dobra, dotyczy to również powłoki antykorozyjnej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2012, 21:04

Hej powiedzcie mi prosze czy beninca jm.4 ma możliwość ustawienia czujnika przeciążeniowego na otwarciu przy bramie uchylnej i czy da się ustawić w jakis sposób manualnie siłe zamykania i otwierania bramy uchyjnej. Mam problem - nie domyka mi się, tak jak by natrafił na przeszkode , prosze o poradę ,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2012, 14:50

również słyszałem o dobrych opiach na ten temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2014, 10:44

Jak dla mnie to jest jedna z najlepszych firm tego typu:
http://www.keyautomation.it/pol/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2014, 21:09

Witam,

Firma JZAUTOMATYKA specjalizuje się w sprzedaży, montażu i serwisie bram garażowych, szlabanów, rolet i automatyki.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo cały przekrój automatyki do bram wjazdowych, garażowych, przemysłowych czy rolet.
Jesteśmy autoryzowanym dealerem i serwisem firm:
Nice, Moovo, Mhouse, King Gates i Elero.

Ze względu na 10 letnie doświadczenie w branży automatyki dla domu oferujemy rownież serwis automatów innych firm obecnyh na rynku.

Nasz doświadczony serwis jest cały czas do Państwa dyspozycji.

Zajmujemy się sprzedażą hurtową i detaliczną napędów do bram i wszystkich części zamiennych.

Obszar naszej działalności obejmuje województwo mazowieckie i łódzkie.
Prowadzimy spzedaż wysyłkowa na terenie całej Polski.

JZAUTOMATYKA Jarosław Zdziebłowski,
tel. 697159002
jzautomatyka@jzautomatyka.pl
jzautomatyka.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2014, 10:18

Keyautomation? Rzeczywiście patrząc na ich ofertę to można powiedzieć, że jest ciekawa bo nikt inny nie ma takich produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2014, 10:18

Keyautomation? Rzeczywiście patrząc na ich ofertę to można powiedzieć, że jest ciekawa bo nikt inny nie ma takich produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2014, 10:16

Stąd nasuwa mi się pytanie, skoro to relatywnie nieznane produkty. Jak one się sprawdzają? Są dobre jakościowo, jak cena?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stąd nasuwa mi się pytanie, skoro to relatywnie nieznane produkty. Jak one się sprawdzają? Są dobre jakościowo, jak cena?

Zgłoś | Cytuj | Link

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacje inteligentnego domu Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Szukam firmy w okolicach Myślenic, która zajmuje się instalacją systemów smart home. Ktoś zna sprawdzonych specjalistów, którzy ogarną wszystko od A do Z?
  • Praca jako technik wentylacji Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Co o tym sądzicie - https://www.viessmann.ovh/tarnobrzeg/ Czy Waszym zdaniem osoby z takim zawodem poradzą sobie w najbliższej przyszłości? I poza tym - czy tak...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 19 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
  • Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 269

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >