napędy do bram BENINCA

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

27 lipca 2009, 18:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Widziałem ciekawą promocję na jednej ze stron Beninca Niby tylko okolice krakowa, ale może kogoś skusi.
Pzdr
k.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2009, 18:53

Beninca produkuje już od długiego czasu więc mają spore doświadczenie :) Jeżeli współgrają z dobrą bramą automatyczną to wszystko będzie działało bez większego problemu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2009, 10:40

Ja mam napęd benninka DCU 30 czy jakoś tak i nie jestem z niego zadowolony chwytak do którego przymocowane jest ramię został już wielokrotnie wyrwany, podczas wymiany okazało się że jest on wykonany z materiału przypominającego plastikowe tworzywo :cry:

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2009, 23:46

mi zamontowali faaca i jedno skrzydło mi nawala w opór a drugie zwalnia wszystko sie pokiereszowało z elektroniką tydz po montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2009, 16:16

To masz słabych specjalistów. Zadzwoń po dobry montaż bram :), Możliwe ze założyli CI uszkodzony napęd do bram. Wtedy jedynie gwarancje :) I dzwon do nich najszybciej niech CI to naprawią obiboki :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2010, 13:46

Polecam oferte firmy Rakstal, skorzystalem z pompocy fachowcow i jestem mega zadowolony http://automatykadobram.rakstal.pl/
http://bramyiogrodzenia.rakstal.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2010, 00:53

Niedawno zakończyłem prace nad budowa ogrodzenia - wybralem ogrodzenie panelowe. Skorzystałem z usług firmy Rakstal z małopolski i jestem mega zadowolony! Pełen profesjonalizm, doradztwo na najwyższym poziomie i to co dla mnie ważne - automatyka Beninca. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2010, 12:13

Ja kiedy kupowałem swój napęd to polecono mi faaca. Kupiłem go, bo szczerze powiedziawszy to o napędach wiem tyle co nic więc jak ktoś mądrzejszy coś mi radzi to raczej się tego słucham. Nie zawiodłem się. Póki co mam ten napęd krótko, ale działa bez zarzutów. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2011, 12:30

Ostatnio kupowałam napęd Beninca. Jako, że kompletnie nie znam sie na tych urządzeniach, zdecydowałam się skorzystać z pomocy fachowców i jak na razie jest bezproblemowo. Jestem z Poznania i sprzęt kupiłam w BILBO. Jestem zadowolona z obsługi i przede wszystkim z napędów, które działają bez zarzutów. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2011, 14:26

A co myślicie na temat napędów i systemów do bram w których używa się odbiornika GSM ??

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 300

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >