Widziałem ciekawą promocję na jednej ze stron Beninca Niby tylko
okolice krakowa, ale może kogoś skusi.
Pzdr
k.
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
Gość: konrad praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Qłulik praktykant |
Beninca produkuje już od długiego czasu więc mają spore doświadczenie :) Jeżeli współgrają z dobrą bramą automatyczną to wszystko będzie działało bez większego problemu |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomcio praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
To masz słabych specjalistów. Zadzwoń po dobry montaż bram :), Możliwe ze założyli CI uszkodzony napęd do bram. Wtedy jedynie gwarancje :) I dzwon do nich najszybciej niech CI to naprawią obiboki :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: Marlon praktykant |
Niedawno zakończyłem prace nad budowa ogrodzenia - wybralem ogrodzenie panelowe. Skorzystałem z usług firmy Rakstal z małopolski i jestem mega zadowolony! Pełen profesjonalizm, doradztwo na najwyższym poziomie i to co dla mnie ważne - automatyka Beninca. Polecam! |
| |
offline Filip majster
|
Ja kiedy kupowałem swój napęd to polecono mi faaca. Kupiłem go, bo szczerze powiedziawszy to o napędach wiem tyle co nic więc jak ktoś mądrzejszy coś mi radzi to raczej się tego słucham. Nie zawiodłem się. Póki co mam ten napęd krótko, ale działa bez zarzutów. Pozdrawiam |
| |
Gość: Klientka praktykant |
Ostatnio kupowałam napęd Beninca. Jako, że kompletnie nie znam sie na tych urządzeniach, zdecydowałam się skorzystać z pomocy fachowców i jak na razie jest bezproblemowo. Jestem z Poznania i sprzęt kupiłam w BILBO. Jestem zadowolona z obsługi i przede wszystkim z napędów, które działają bez zarzutów. Polecam! |
| |
offline emax kierownik
|
|
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸