offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marek819 praktykant |
Odpowiednie ławki do wyposażenia placu zabaw można znaleźć na www.uni-arcz.pl. Z pewnością przydadzą się tam takie, aby rodzice mogli spokojnie usiąść i pilnować swoich pociech. |
| |
offline Moska90 kierownik
|
I bardzo dobrze, że kładzie się coraz większy nacisk na takie kwestie. To już nie te czasy, gdzie dzieciaki bawiły się na asfalcie. Najlepiej zajrzyjcie do http://www.jumatsc.pl/kategoria/donice/ by zaczerpnąć inspiracji dotyczącej konkretnych rozwiązań na Waszych placach. |
| |
offline Drutbud.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
Fajnym pomysłem jest także zastosowanie takiej płaskiej kostki brukowej na plac, na którym dzieci miałyby się uczyć np. jazdy na rolkach, na rowerze itd. Poza tym obecnie kostkę można ze spokojem zabezpieczyć różnymi specyfikami (takimi, jak te), by nie trzeba było jej już po kilku latach wymieniać. |
| |
offline BiPiBruk majster
|
|
| |
offline zdolny inżynier
|
A ja uważam że równie ważne jest wyposażenie terenu wokół placu czyli muszą się znaleźć ławki, kosze na śmieci. Bo to na ławkach w czasie zabawy czas spędzają rodzice. Bardzo duży wybór znajdziesz na https://konarch.pl/. Mi osobiście bardzo się podobają. |
| |
offline FirmaBrux.pl doświadczony
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
|
nawierzchnia na plac
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4086 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- Jak zrobić samemu ogrodzenie? Liczba postów: 386 Grupa: Ogrodzenia... Wybór ogrodzenia jest naprawdę trudny. Jestem świadomym konsumentem, który ma jasno postawione wymagania i dlatego ciężko mi znaleźć coś, co sprosta moim oczeki...
- Ogrodzenie panelowe a brak prywatności Liczba postów: 46 Grupa: Ogrodzenia... Szanowni Państwo, Na ogrodzeniu panelowym można zamontować dodatkowe panele maskujące, które są wykonane z lekkiej sklejki. Dzięki nim zwiększymy naszą prywatno...