nazwa domu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

9 sierpnia 2011, 12:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Większość z nas jest na etapie budowy domu bądź już ma ten etap za sobą. Tylko co z naszymi domami, kiedy nie maja swojej nazwy :P Nazywacie jakoś swoje domy? Ja swój chętnie bym nazwał "pasożyt" ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2011, 11:51

Ja swój domek chętnie nazwałabym, "worek bez dna" :D Cały czas coś ulepszamy :P Ale ogólnie nie zamieniłabym go na żaden inny :) No dawać, dawać inne nazwy :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2012, 13:56

Ja uważam, że dom nie potrzebuje innej nazwy z wyjątkiem "dom" :), ale jeżeli dzieją się w waszym domu ciekawe wydarzenia, to dlaczego nie :), typu np. Melina, albo Biała Sala, gdzie spędzacie każdego sylwestra :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2012, 15:28

Heheheh ta melina to normalnie na OSKARA zasługuje, ja to pokój syna najchętniej nazwałbym śmietnikiem: siedlisko bakterii, pełno śmieci i z "wywozem" jest ciężko

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2012, 10:08

Hehehe... Uśmiałam się. Mój dom jest bezimienny, ale zainspirowana tym tematem pomyślę nad odpowiednią nazwą...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2012, 15:30

Dobry pomysł,ale szczerze mówiąc to nigdy nie myślałem nad nazwą swojego domu. Dom to po prostu dom i tyle:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 282

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >