W dzisiejszych czasach nieruchomości to dość dobra inwestycja i dlatego szukam nie tylko dobrego dewelopera, ale też i zarządcy, bo jak wiadomo czym jest nie ruchomość bez dobrego zarządcy? Możecie mi pomóc? Czy na przykład gren nieruchomości ma dobre zarządzanie? Czytadłem, że ostatnio dostał certyfikat ISO 9001 to może być coś godnego polecenia?
offline budowniczy72 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kubam4 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline kubam4 inżynier
|
Nie słyszał Pan? A tak trąbili w telewizji. Na Fierdolfa Nila i na Kluczborskiej MPWiK źle naliczało zużycie wody. Gdy mieszkańcy z Greniem to odkryli wybuchła afera. MPWiK nie chce oddać im pieniędzy!!! oszukali ich na 100tys. i myślą, że wszystko jest ok! Aż mnie trzepie na samo wspomnienie o tym! i co z takimi zrobić? |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline danka praktykant
|
Zgadzam się z przedmówcą! nie ma innej opcji. Tyle pieniędzy i miałoby to przepaść! Przyjaciółka mieszka właśnie w na Fierdolfa. Jest załamana tą sytuacją. Oby Greń stanął na wysokości zadania. Ale i tak chwała mu za to, że to wykrył. Tak to naciągaliby ich dalej!!! |
| |
|
|
| |
Gość: milerr2 praktykant |
Zgadzam się, bez dobrego zarządcy nieruchomości, ciężko się żyje, szczególnie w Warszawie. Cięzko jest też trafić na takiego zarządcę, który by faktycznie przejmował się losem mieszkańców danego osiedla. |
| |
Gość: ljon praktykant |
ja znalazłem świetną nieruchomość w biurze nieruchomości http://www.nova-nieruchomosci.eu/ opłaca się sprawdzać u nich oferty |
| |
offline stropek inżynier
|
|
|