niesolidni, oszuści i kanciarze - poszukiwani

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

19 marca 2012, 18:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Przestrzegam przed korzystaniem z firmy Fach Bud Robert Dąbrowski-Bochnik z Radzymina k. Warszawy. Partacze jakich mało. Na dodatek użeranie się w sądzie z powodu oszustw firmy pana Roberta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2012, 11:23

Uwaga na firmę MM Mal Bud Malmur z Tłukaw. Elewacje i wykończenia. Ciągłe niejasności jeśli chodzi o strone finansową, ciągła chęć zmiany postanowień umowy. O jakiejkolwiek gwaracji wogóle nie ma mowy bo właściciel mimo swego wieku zachowuje się jak 5 latek czyli nie odbiera telefonówi i ukrywa się. Żerują na ludziach którzy budują sie raz w życiu i za bardzo wierzą w ludzką uczciwość o której w tym przypadku nie ma wogóle mowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2012, 20:04

UWAGA na firmę MARKOS Usługi Budowlane z Gdyni ....wykonywali łazienkę w moim domku pół roku i nie potrafili jej skończyć, niechlujni, nie kompetentni, nie uczciwi ostrzegam ponieważ na wejściu sprawiają dobre wrażenie.....

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2012, 18:36

Przestrzegam przed firmą remontową Adama Kokucia z Ostrowi Mazowieckiej woj. mazowieckie. Sam nic nie robi, poszukuje tylko inwestorów, wynajmuje inne firmy do prowadzenia prac remontowych. Rozpoczyna prace na zasadzie ustnej umowy a potem w trakcie robót przynosi własną, bardzo ogólnikową umowę ze swoimi cenami. Podczas mojej nieobecności w domu, podstępem wymusił na moim mężu podpisanie niekorzystnej dla nas umowy.Nie dokończył robót, domagając się pieniędzy.To po prostu oszust żerujący na uczciwości innych.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2012, 23:24

Uwaga. Uwaga i jeszcze raz uwaga.Przestrzegam przed " współpracą" z firmą
Highlander z Białki Tatrzańskiej teoretycznie zajmującą się budową domów drewnianych.Wykonawstwo tragiczne.Zapewniają całoroczną wentylację domu dzięki szczelinom między lazami. Wykorzystują wadliwe materiały ale za to z kornikami.Serwują przeciekające kominy, pływający dach, dziury na przestrzał . To tylko nieliczne zasługi tej firmy. Zamiast usunięcia wad znikają.Ale za to żądają zaliczek a w zamian nie wystawiają faktur.TERMINY DLA NICH NIE ISTNIEJĄ Nie dajcie się zwieść obietnicom. Ulubione hasło firmy "zrobi się" oznacza nigdy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2012, 16:15

OSTRZEGAM: Willen Polska z Góry, towar na budowę pobrali przelew podobno wyszedł tego samego dnia i tak już idzie 3 tydzień i dojść nie może. Pan Marek właściciel bardzo miły odbiera telefony, a to jest w urzędzie a to ma wypadek a to na spotkanie itp...
PORAŻKA.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2013, 12:27

Przestrzegam FIRMA PBH KAZBUD z siedziba w warszawie reprezentowana przez Wojciecha Kazimierskiego nie wyplaca wynagrodzen za przepracowane godz!!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2013, 11:32

Zgadzam sie: good -1 bad

Przestrzegam przed firmą Jerzego Kierepko - Usługi Budowlane Jerzy Kierepko woj.lubelskie ul. Pola 14 Świdnik. ogłasza się jako Złota rączka od wszystkiego jego strona: http://www.zlotaraczka-remonty.pl/ .
Szkoda słów ale nic nie potrafi zrobić solidnie - wynajmuje jakiś ludzi i ich zostawia w mieszkaniu aby robili a oni na niczym się nie znają siedzą i udają że coś robią., zastanawiam się czy nie podać gościa do sądu bo nie byłem świadom że w ogóle można aż tak spartaczyć to co się robi. Gość w dodatku jest bardzo wulgarny przy rozliczaniu potrafi dosłownie groźbą wyciągnąć kasę - i dlatego trochę mu odpuściłem gdyż nie chciałem mieć większych szkód niż te które po sobie pozostawił. remont pokoju kosztował mnie bagatela 10 tys zł. i nie z przykrością muszę stwierdzić że są to pieniądze wyrzucone w błoto :(
LUDZIE PISZCIE NA FORACH O TAKICH PARTACZACH I PODAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ DANYCH ABY WIĘCEJ LUDZI NIE PADŁO OFIARĄ OSZUSTWA. SPECJALNIE SZUKAŁEM TAKIEGO FORUM W INTERNECIE ŻEBY WAS OSTRZEC.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2014, 17:59

Do "budowniczy" Dziękuję. Tylko osoba która sama prowadzi działalność może mnie zrozumieć. Człowiek i tak zarabia nędzne grosze, ledwo wystarcza na opłaty związane z firmą a gdzie tu żyć. Ludzie stali się zimni i cyniczni. Jeżeli nie mają pieniędzy na remonty to niech w ogóle się za to nie biorą. Szkoda słów.
Życzę samych uczciwych klientów. Pozdrawiam serdecznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 09:24

Chcialbym ostrzec przed p. Arkadiuszem Ś., ktory posiada dzialke w miejcowosci Gluszynek nad jeziorem Orle. Pan ten zleca prace i za nia nie placi, klamie ze przelew wyszedl, choc wcale go nie wykonal. Kontakt z nim jest utrudniony, poniewaz mieszka za granica. Sprawe bede kierowal do sadu, jesli ktos padl ofiara oszustwa tego pana prosze o kontakt.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Księgowa Liczba postów: 71 Grupa: Firmy budow... Polecam wam firmę https://www.tacho-kontrol.pl/prowadzą księgowość i kadry
  • Zastanawiam się nad ociepleniem domu pianką PUR Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się nad ociepleniem domu pianką PUR i szukam firmy, która wykona to solidnie. Czy ktoś może podzielić się opinią na temat tej technologii i polecić....
  • Strona internetowa dla firmy Liczba postów: 46 Grupa: Firmy budow... Czy znacie profesjonalną firmę, która wykona dla mnie mailing reklamowy? Zależy mi na indywidualnym podejściu do klienta i szybkiej realizacji. Do tej pory znal...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 397 Grupa: Firmy budow... My też przez długi czas mieliśmy problem ze znalezieniem ogarniętej firmy transportowej, albo brak kontaktu albo terminy się rozjeżdżały. Od jakiegoś czasu wspó...
  • domek letniskowy Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... Jeśli chcesz stworzyć komfortowe miejsce do odpoczynku latem bez organizowania wielkiej budowy. Sprawdź kontenery mieszkalne. To rozwiązanie, które zyskuje na p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19648 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >