offline maserdon praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline cube013 praktykant
|
Uwaga na firmę MM Mal Bud Malmur z Tłukaw. Elewacje i wykończenia. Ciągłe niejasności jeśli chodzi o strone finansową, ciągła chęć zmiany postanowień umowy. O jakiejkolwiek gwaracji wogóle nie ma mowy bo właściciel mimo swego wieku zachowuje się jak 5 latek czyli nie odbiera telefonówi i ukrywa się. Żerują na ludziach którzy budują sie raz w życiu i za bardzo wierzą w ludzką uczciwość o której w tym przypadku nie ma wogóle mowy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: interim praktykant |
|
| |
offline IrenaKról praktykant
|
Przestrzegam przed firmą remontową Adama Kokucia z Ostrowi Mazowieckiej woj. mazowieckie. Sam nic nie robi, poszukuje tylko inwestorów, wynajmuje inne firmy do prowadzenia prac remontowych. Rozpoczyna prace na zasadzie ustnej umowy a potem w trakcie robót przynosi własną, bardzo ogólnikową umowę ze swoimi cenami. Podczas mojej nieobecności w domu, podstępem wymusił na moim mężu podpisanie niekorzystnej dla nas umowy.Nie dokończył robót, domagając się pieniędzy.To po prostu oszust żerujący na uczciwości innych. |
| |
offline front praktykant
|
Uwaga. Uwaga i jeszcze raz uwaga.Przestrzegam przed "
współpracą" z firmą |
| |
Reklamy Google | |
Gość: oszukana praktykant |
OSTRZEGAM: Willen Polska z Góry, towar na budowę pobrali
przelew podobno wyszedł tego samego dnia i tak już idzie 3
tydzień i dojść nie może. Pan Marek właściciel bardzo
miły odbiera telefony, a to jest w urzędzie a to ma
wypadek a to na spotkanie itp... |
| |
Gość: oszukani2013 praktykant |
|
| |
Gość: Wojtek11 praktykant |
Przestrzegam przed firmą Jerzego Kierepko - Usługi
Budowlane Jerzy Kierepko woj.lubelskie ul. Pola 14 Świdnik.
ogłasza się jako Złota rączka od wszystkiego jego
strona: http://www.zlotaraczka-remonty.pl/ . |
| |
Gość: uobmg praktykant |
Do "budowniczy" Dziękuję. Tylko osoba która sama prowadzi
działalność może mnie zrozumieć. Człowiek i tak
zarabia nędzne grosze, ledwo wystarcza na opłaty związane
z firmą a gdzie tu żyć. Ludzie stali się zimni i
cyniczni. Jeżeli nie mają pieniędzy na remonty to niech w
ogóle się za to nie biorą. Szkoda słów. |
| |
Gość: PrzemyslawK praktykant |
Chcialbym ostrzec przed p. Arkadiuszem Ś., ktory posiada dzialke w miejcowosci Gluszynek nad jeziorem Orle. Pan ten zleca prace i za nia nie placi, klamie ze przelew wyszedl, choc wcale go nie wykonal. Kontakt z nim jest utrudniony, poniewaz mieszka za granica. Sprawe bede kierowal do sadu, jesli ktos padl ofiara oszustwa tego pana prosze o kontakt. |
|
niesolidni, oszuści i kanciarze - poszukiwani
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
- Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...