niesolidni, oszuści i kanciarze - poszukiwani

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 kwietnia 2007, 15:00

Zgadzam sie: good 0 bad

witam, szukałam w kilku miejscach firm niesolidnych aby się przed nimi ustrzec - ale nie znalazłam, może tu zrobimy taką listę z wyjaśnieniem dlaczego??
To na pewno pomoże innym.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2007, 17:53

Niestety też chciałam powiedzieć że firma REDI jest strasznie niesolidną firmą, wydawało się na początku że wszystko ok, ale niestety, trzy miesiące i meble nie skończone, złożone byle jak, nie to, co dokładnie zamówilismy, nie mówiąc o samym beznadziejnym wykończeniu. STRASZNIE ŻAŁUJę ze utopiłam pieniądze, i NAPRAWDę wszystkim tą firmę odradzam. NIESOLIDNI, NIESŁOWNI, FLEJE I WCALE NIE NAJTAńSI. Pozdrawiam i życzę trafniejszych wyborów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2007, 20:43

Witam- przyznam szczerze ze odczytalem ten post po zamowieniu kuchni w firmie REDI i bylem wystraszony....ale okazalo sie ze mebelki sa swietne, wygladaja jeszcze lepiej niz na projekcie , mataz przebiegl szybko i sprawnie a najbardziej podobal nam sie projektant - konkretny i znajacy sie na swojej pracy - swietny projekt komputerowy - ja polecam i pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2007, 19:08

Zamowilam w tej firmie meble i jestem zadowolona - montowane byly terminowo , wszystko wygladalo jak na projekcie ktory otrzymalam od projektanta. pozdrawiam
patrycja

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2007, 11:21

wraz z tesciami zamowilismy w tej firmie 2 kuchnie i zabudowy wnek(mieszkamy razem w domku jednorodzinnym) wszystko jest zamontowane i funkcjonuje. fajne pomysly podpowiadal projektanti ogolnie jestesmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2007, 16:43

:shock: Witam sądziłem że miała to być strona z fachowcami których należy unikać a tu ktoś robi ripostę dla złego komentarza pod adresem REDI to chyba sam zainteresowany chce się wybielić

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2007, 23:05

albo Redi sie wybiela albo konkurencja ich oczernia.....

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2007, 13:37

ta firma robila meble w gdyni mojej tesciowej.... i skoro jej sie podoba(a ciezko jej dogodzic) to chyba jest ok

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2007, 16:56

meble zamontowali mi dwa dni przed terminem, potwierdzam ze projektant nam duzo pomogl zaproponowal fajne rozwiazanie zabudowy gospodarczej , jestesmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2007, 10:28

Zdecydowanie odradzam firmę Stylista z Lublina.oczywiści jesli ktoś nie chce wyrzucić pieniedzy w błoto.Uzasadniać aż strach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 460

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >