Stron: 40 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Milenak2 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
To chyba podstawowy czynnik i najbardziej odczuwalny w
rachunkach. |
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Olek34 praktykant |
Jestem wielkim fanem dbania o środowisko i ekologii. W związku z tym dom postanowiliśmy z żoną ogrzewać brykietem z trocin. Aby było jeszcze lepiej dla środowiska postanowiłem sam ten brykiet wytwarzać. Brykieciarkę oraz inne potrzebne sprzęty kupiłem w sklepie www.comerc.pl. Dostałem tam świetnej jakości sprzęt. Wszystko działa bez zarzutów. A ja cieszę się z dbania o środowisko. |
| |
offline Mnlkpoi praktykant
|
|
| |
Gość: marian78 praktykant |
Wentylacja w domu też jest świetną opcją, powietrze znacznie się oczyszcza i co ważne nie ma szans na jakąkolwiek wilgoć. Ja wszystkie niezbędne elementy do montazu zakupiłem w www.spirowent.com.pl. Doradzili mi tam i powiedzieli na co mam zwracać uwage. |
| |
Gość: adrikke praktykant |
Prawda drodzy forumowicze to jest taka, że bez prawidłowej izoalcji ścian, podłóg, dachu to żadne ogrzewanie nie będzie dobre i efektywne. Za wszystko zapłacimy. Możecie sobie zajrzeć na stronę chociażby http://www.e-isover.pl/ żeby zobaczy, jak duża jest gama tych produktów. Zaizolujecie, będzie taniej. |
| |
Gość: vatoser praktykant |
Według mnie wciąż instalacje gazowe cieszą się dużą popularnością, bez dwóch zdań. Są wygodne przede wszystkim. |
|
Stron: 40 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸