Dobre i funkcjonalne instalacje grzewcze wykonuje jeszcze ta firma- www.ogrzewaniepoznan.pl. Robili u nas ogrzewanie podłogowe, naprawdę rewelacyjna sprawa i to w bardzo przystępnej cenie.
Stron: 40 ▾ ◂◂ ◂ 27 28 29 30 31 ▸ ▸▸
offline JanuJanu fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Costucha majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
W sezonie wiosennym i letnim nie trzeba ogrzewać domu, ale z kolei przychodzi sezon na klimatyzowanie pomieszczeń. Alternatywą dla klimatyzacji jest dobra termoizolacja budynku. Przy odpowiednio dobranym dociepleniu nawet w bardzo gorące dni w domu może panować przyjemny chłód. Taki efekt może dać np. docieplenie z płyt grafitowych ETIXX Fasada o współczynniku lambda 0,031 W/mK i grubości zaledwie 15 cm. |
| |
offline NowakNowka85 majster
|
Moim zdaniem klimatyzacja powinna być w każdym domu. Niestety teraz mamytakie lato, że szybko robi się ciepło a jak już zrobi się ciepło to jest ponad 35 stopni w domu. Dla tego zdecydowaliśmy się na klimatyzację i zamówiliśmy montera z firmy www.acs-klimatyzacja.pl. Teraz lato nam nie straszne :) |
| |
Gość: kapitan66 praktykant |
u nas dużo spadły koszty ogrzewania po zamontowaniu kominka z płaszczem wodnym, tutaj kupiliśmy wkład http://www.kominki-elmes.pl/wklady-kominkowe/ kominki-spartherm/varia.html dobry wysoka jakość, świetny i prosty do czyszczenia - polecam |
| |
Reklamy Google | |
offline przemek986 fachowiec
|
Kominek z płaszczem wodnym będzie bardzo dobrą inwestycją tylko w przypadku codziennego użytkowania go do ogrzewania budynku. Jeżeli w Twoim domu kominek będzie użytkowany średnio raz w tygodniu, to płaszcz wodny okaże się tylko problematycznym kaprysem, który nigdy się nie zwróci. |
| |
offline Poznajmniepoznan8 inżynier
|
Moja siostra ma dom energooszczędny i z tego co mi mówiła, że koszty utrzymania domu są zmniejszone o połowe. Jakiś czas temu zakupiła kolektory słoneczne z http://www.abcenergia.pl/kolektory-sloneczne/ i też zwróciło się to w kosztach za ogrzewanie domu. |
| |
Gość: łukasz45 praktykant |
Jeśli interesuje was darmowa energia i ogrzewanie ekologiczne to odsyłam do firmy www.ozetechnik.pl. Polecam folie grzewcze, które zmniejsz koszt ogrzewania o 80%. Znajdują się również w ofercie firmy. |
| |
offline Pola8 doświadczony
|
|
| |
offline AnkaA89 inżynier
|
|
|
Stron: 40 ▾ ◂◂ ◂ 27 28 29 30 31 ▸ ▸▸