nowoczesne kuchnie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

29 marca 2016, 12:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie zawsze wysoki połysk jest dobrym rozwiązaniem,ale warto rozważyć tą kwestie. Zgodzę się co do kuchni w zabudowie z każdym ze sprzętów agd,jest to bardzo wygodne i zarazem praktyczne. To też kwestia budżetu jaki posiadamy na zakup danych mebli bo wybór jest naprawdę szeroki.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2016, 23:03

Budżet odgrywa niezwykle istotne znaczenie przy aranżacji, wykańczaniu, czy urządzaniu swojego M, czasem warto chwilkę zaczekać i zrobić to lepiej, niż się pospieszyć i zrobić coś źle.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2016, 11:44

A jak Wam się podobają meble firmy z Warszawy maxmeble.com Niektóre projekty są bardzo fajne - szczególnie kuchni na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2016, 13:26

Użytkownik Paton napisał: A jak Wam się podobają meble firmy z Warszawy maxmeble.com Niektóre projekty są
bardzo fajne - szczególnie kuchni na wymiar.

Zgadzam się, ja zamawiałam u nich szafę na wymiar - jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:59

Skoro już mowa o nowoczesnych i designerskich kuchniach,to polecam www.Quadre.pl gdzie znajdziecie wyjątkowe i unikatowe meble w niebanalnym stylu,wersjach kolorystycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2016, 17:24

Minimalizm + pożyteczne sprzęty - np. wyciskarka do soków żeby nie tylko wycisnąć sok, ale zrobić też domowy ketchup, przecier pomidorowy, papkę dla niemowlaka na etapie rozszerzania diety itp...

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 08:37

Oczywiscie minimalizm jest teraz w cenie. Dodatkowo jeden porządny robot i wszystko gra.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2016, 13:31

Przede wszystkim wnętrze ma być ładne, modne i praktyczne, bo bez tego ciężko mówić o nowoczesności.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2016, 11:52

W kwestii nowoczesnych kuchni,to możemy pomoc i doradzić podczas ich wyposażenia,zerknijcie na www.Domartstyl.eu gdzie znajdziecie designerskie,oryginalne krzesła i nie tylko do swojej kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2016, 12:22

Ja wybrałam do kuchni zabudowe szklana miedzy blatem a szafkami. Wybrałam zabudowe trawkę taką z tej firmy http://szklarzokuniew.pl/szklo-do-kuchni/ bardzo ładnie to wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 190

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >