offline ![]() Meble-z-drewna.pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() iwopol24 doświadczony
![]() |
A do łóżka trzeba dobrać materac. Polecam nasze |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Lejla praktykant |
A co myślicie o takim rozwiązaniu jak łóżko chowane od Transforms? Moim zdaniem fajne rozwiązaniem dla kawalerek i niewielkich pokoi dzieci oraz nastolatków. Ktoś miał z takim rozwiązaniem styczność na żywo? |
| |
offline ![]() Lednaise.com majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: jujtt praktykant |
Jestem pracoholiczką, a po pracy wracam wykończona do mieszkania. Marzy mi się tylko wtedy łóżko i sen.. Miałam bardzo słabe łóżko, nie mogłam się nigdy na nim wyspać.. eh.. Znalazłam stronkę Gotowe Wnętrza, gdzie kupiłam świetne, wygodne łóżko na wymiar firmy Mazzivo. Teraz w końcu mogę dobrze się wyspać a łóżko świetnie się komponuje z moim nowoczesnym mieszkaniem. Wykonane jest z litowego drewna, łączy w sobie solidność, wygodę oraz nowoczesność. Jestem bardzo zadowoloną klientką tego sklepu. Polecam Gotowe Wnętrza |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() iwopol24 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() DoOzdabiania.pl kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() domartstyl.eu doświadczony
![]() |
W naszym sklepie pojawiło się ostatnio nowoczesne łóżko, które można skonfigurować na kilka sposobów. Polecam zajrzeć http://www.domartstyl.eu/sklep/126-lozka |
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Agpol praktykant
![]() |
Polecam łóżko Plaza, które składa się z 2 osobnych
łóżek jednoosobowych i wezgłowia. Od strony wezgłowia
mebel posiada kółka, natomiast od strony nóg, drewniane
nóżki. Takie rozwiązanie sprawia, że w sypialni możemy
je bardzo łatwo przestawić, unosząc jedną stronę.
Istnieje możliwość wykonania łóżka z materacem, który
zawiera sprężyny bonelowe. |
|
nowoczesne łóżko
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...
- Narożnik Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Jeśli często przyjmujesz gości lub potrzebujesz dodatkowego miejsca do spania, narożnik rozkładany to świetne rozwiązanie! W dzień pełni funkcję wygodnej sofy,....