nowoczesne łóżko

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

24 listopada 2016, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Ale samo łóżko też musi być wykonane z dobrych materiałów i dobrze się prezentować. Ja zamówiłem łóżko w firmie Komandor http://www.komandor.pl/mazowieckie/oferta/ bardzo spodobała mi się ich stylistyka a materac zawsze sobie można wymieć jeśli będzie dla nas nie wygodny. Mi akurat na pojemniku nie zależało.

Ten post był edytowany przez dnia: 24 listopada 2016, 15:34
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2016, 10:55

Nikt nie twierdzi iż łózko ma być słabej jakości, właśnie wręcz odwrotnie bo tylko wtedy przetrwa z nami przez kilka ładnych lat, chyba głównie o to powinno chodzić. Druga kwestia to materac, ten powinien być już wygodny, optymalny dla nas aby zapewnić nam komfort snu. Teraz w sklepach internetowych spotkamy bardzo ciekawe promocje właśnie na łóżka i materace.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2016, 17:11

Ja wybierając swoje zwracałam uwagę i na łóżko i na materac, a że koleżanka poleciła mi jak się okazało dobrego producenta materaców Meble Hot to mam jedno i drugie bardzo dobrej jakości i wygodne. Dobrze, że się jej posłuchała, bo zamierzałam kupić zupełnie inny materac, a oni jednak zasugerowali mi przy moim chorym kręgosłupie inny i za to jestem im wdzięczna bo nareszcie rano wstaję jak człowiek, a nie jakiś połamaniec.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2017, 11:35

Duży wybór mebli nowoczesnych masz w Meblo Dom II w Rzeszowie, nie wiem skąd jesteś, ale jak nie z Podkarpacia to możesz zamówić meble na ich stronie internetowej. Ja mam komplet wypoczynkowy właśnie od nich i sprawdza się bardzo dobrze, a do tego jest mega wygodny.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2017, 08:16

Akurat w kwestii nowoczesnego łóżka to wybór mamy naprawdę szeroki i ciężko cokolwiek tutaj narzucić czy podpowiedzieć, jednym podobają się łóżka tapicerowane a inni z kolei wolą te tradycyjne z miękkim i wygodnym materacem.Też ważna sprawą jest to jaki budżet posiadamy na ten cel.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2017, 08:03

Zgadzam się, bez dobrego materaca ciężko o spokojny sen. Ja wychodzę z założenia, że najlepiej wybierać takie materace jak http://dobryzdrowysen.pl/oferta/materace/mate race-bonnelowe, bo bardzo dobrze wpływają one zarówno na komfort snu, jak i na zdrowie. Pamiętajcie, by wybierać właśnie takie rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2017, 13:08

Mi się udało kupić łóżko w jysku. Ma świetne półeczki po bokach - super to wygląda i jest bardzo praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2017, 09:39

Ja też długo szukałam łóżka do sypialni i w końcu znalazłam na tej stronie mają łóżka drewniane są na prawdę wygodne https://sypialnioland.pl/lozka/drewniane teraz wysypiam się i codziennie rano budzę się wypoczęta.

Ten post był edytowany przez Ela78 dnia: 12 maja 2017, 09:39
Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2017, 12:50

Ja bym zdecydowanie kupował od razu razem z materacem i to materacem dobrej jakości, np. Natura Zone. Policzcie sobie, ile godzin w skali roku człowiek śpi. To, na czym śpimy ma zasadnicze znaczenie!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2017, 08:10

Nowoczesne łóżko to nie tylko piękny, oryginalny wygląd czy kształt, ale przede wszystkim solidna jakość wykonania i wygodny materac- właśnie od tego wszystko się zaczyna. Akurat na naszej stronie www.AdidarMeble.pl znajdziecie ciekawe propozycje takich łóżek, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >