Ale samo łóżko też musi być wykonane z dobrych materiałów i dobrze się prezentować. Ja zamówiłem łóżko w firmie Komandor http://www.komandor.pl/mazowieckie/oferta/ bardzo spodobała mi się ich stylistyka a materac zawsze sobie można wymieć jeśli będzie dla nas nie wygodny. Mi akurat na pojemniku nie zależało.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Konto usunięte praktykant |
|
Ten post był edytowany przez dnia: 24 listopada 2016, 15:34 | |
| |
Reklamy Google | |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
Nikt nie twierdzi iż łózko ma być słabej jakości,
właśnie wręcz odwrotnie bo tylko wtedy przetrwa z nami
przez kilka ładnych lat, chyba głównie o to powinno
chodzić. Druga kwestia to materac, ten powinien być już
wygodny, optymalny dla nas aby zapewnić nam komfort snu.
Teraz w sklepach internetowych spotkamy bardzo ciekawe
promocje właśnie na łóżka i materace. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: majkaO praktykant |
Ja wybierając swoje zwracałam uwagę i na łóżko i na materac, a że koleżanka poleciła mi jak się okazało dobrego producenta materaców Meble Hot to mam jedno i drugie bardzo dobrej jakości i wygodne. Dobrze, że się jej posłuchała, bo zamierzałam kupić zupełnie inny materac, a oni jednak zasugerowali mi przy moim chorym kręgosłupie inny i za to jestem im wdzięczna bo nareszcie rano wstaję jak człowiek, a nie jakiś połamaniec. |
| |
offline karola12 kierownik
|
Duży wybór mebli nowoczesnych masz w Meblo Dom II w Rzeszowie, nie wiem skąd jesteś, ale jak nie z Podkarpacia to możesz zamówić meble na ich stronie internetowej. Ja mam komplet wypoczynkowy właśnie od nich i sprawdza się bardzo dobrze, a do tego jest mega wygodny. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Akurat w kwestii nowoczesnego łóżka to wybór mamy
naprawdę szeroki i ciężko cokolwiek tutaj narzucić czy
podpowiedzieć, jednym podobają się łóżka tapicerowane
a inni z kolei wolą te tradycyjne z miękkim i wygodnym
materacem.Też ważna sprawą jest to jaki budżet posiadamy
na ten cel. |
| |
Reklamy Google | |
offline Moska90 kierownik
|
Zgadzam się, bez dobrego materaca ciężko o spokojny sen. Ja wychodzę z założenia, że najlepiej wybierać takie materace jak http://dobryzdrowysen.pl/oferta/materace/mate race-bonnelowe, bo bardzo dobrze wpływają one zarówno na komfort snu, jak i na zdrowie. Pamiętajcie, by wybierać właśnie takie rozwiązania. |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Ela78 majster
|
Ja też długo szukałam łóżka do sypialni i w końcu znalazłam na tej stronie mają łóżka drewniane są na prawdę wygodne https://sypialnioland.pl/lozka/drewniane teraz wysypiam się i codziennie rano budzę się wypoczęta. |
Ten post był edytowany przez Ela78 dnia: 12 maja 2017, 09:39 | |
| |
Gość: Klerse praktykant |
|
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
Nowoczesne łóżko to nie tylko piękny, oryginalny wygląd czy kształt, ale przede wszystkim solidna jakość wykonania i wygodny materac- właśnie od tego wszystko się zaczyna. Akurat na naszej stronie www.AdidarMeble.pl znajdziecie ciekawe propozycje takich łóżek, zapraszamy :) |
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸