Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline SprytnyMajsterkowicz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mheniek praktykant |
Łóżko jak łóżko, dla mnie najważniejszy jest odpowiedni materac! chciałem kupić przez internet ale wiadomo jak to tam jest - nie dotknie się, nie zobaczy na żywo, nie wiadomo co pryjdzie. Raz się wybraliśmy z żoną na zakupy ikea i miłe zaskoczenie - akurat była akcja gdzie doradcy pomagali w wyborze odpowiedniego materaca. Super sprawa. |
| |
Reklamy Google | |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
|
| |
offline domartstyl.eu doświadczony
|
|
| |
Gość: bandager praktykant |
Zgadzam się, łóżko to łóżko, wiadomo, że jak nie ma funduszy to i na materacu się człowiek prześpi, ale jak tylko jest taka opcja i pieniadze to warto zainwestować w coś dobrego i wygodnego, bo jedenak jest to inwestycja na lata. Ja mam łóżko od producenta Ramaro. Może najtańsze to łózko nie było, bo jest tapicerowane, ale na pewno warte swojej ceny nawet po latach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Hacziko9 praktykant |
Zdrowy sen to podstawa, dlatego moim zdaniem nie można bagatelizować wpływu łóżka na nasz sen i nasze zdrowie. Trzeba postawić na dobrej jakości materiały, polecam wam zajrzeć na stronę http://sembella.pl/ , znajdziecie tam porządne materace i stylowe łóżka kontynentalne :) |
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline Dawid_w praktykant
|
Jest bezpiecznie tylko musisz wiedziec dokladnie czego chcesz jaki materac, za ile pieniedzy, ja kiedys sprzedawalem materace wiec cos moglbym podpowiedziec. Najlepiej sie sprzedaja materace z pianki wysokoelastycznej, te dobre termoelastyczne, ktore dopsowuja sie do ksztalty ciala sa nieco drozsze i raczej bym je odpuscil. Sprezyny tez sa dobre, ale juz tutaj trzeba wiedziec ktore wybrac. Polecam pianke wysokoelastyczna, jest najbardziej wygodna i jesli chodzi o alergie to jest bardziej bezpieczna, no i minimum 16-18 cm materac wysokosci. Jak masz pytania to wal ;) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Malwaa doświadczony
|
|
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸