nowoczesne łóżko

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

12 lipca 2016, 18:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla mnie najlepsze jest łóżko drewniane. I nie zmienie go na inne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2016, 14:01

Samo łóżko nie oznacza dobrego komfortu snu,tutaj w parze z nim musi iść również dobrej jakość,odpowiednio dobrany materac i na tym proponuje sie skupić. Łózko to bardziej wygląd wizualny w sypialni,bardzo ładne są łóżka tapicerowane.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2016, 10:41

ja wybrałem do sypialni łóżko tapicerowane z materacem sprężynowym. Materac mam raczej dość twardy, ale przy problemach z kręgosłupem taki lepiej się sprawdza. Dobre promocje na łózka można znaleźć w tym sklepie http://eversleep.pl/. ja u nich kupiłem cały zestaw i jestem zadowolony. Podchodzą bardzo indywidualnie do każdego klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2016, 11:21

Jeśli mam wybierać między łóżkiem drewnianym, a tapicerowanym, zawsze wybiorę naturalne drewno. W ubiegłym roku kupiłam sypialnię od polskiego producenta MMI Sleeping i z łóżka jestem zadowolona najbardziej! Solidne, a do tego naprawdę piękne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2016, 17:20

Nowoczesna sypialnia nie obędzie się bez stylowego łóżka tapicerowanego, mi się ogromnie podobają łóżka w tym stylu http://martimeble.pl/3-lozka-do-sypialni , z czarnym obiciem. Wyglądania naprawdę rewelacyjnie i niesamowicie wygodnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2016, 11:18

Samo łóżko to jedna sprawa,natomiast nie ukrywajmy,że komfortowy sen wyznacza dobry materac i od tego należy zacząć. Do sypialni fajnym rozwiązaniem jest łóżko tapicerowane z racji ładnego wyglądu i praktyczności.

www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2016, 14:42

Zgadzam się, materac jest najważniejszy :) Ale łóżko też musi ładnie i efektownie wyglądać, zobaczcie sobie ofertę na http://visby.pl/ , mnie się podobają takie drewniane łóżka, jasne drewno jest piekne, do tego warto mieć łóżko ze skrzynią, przydaje się jako schowek na pościel i nie tylko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2016, 15:34

Ale samo łóżko też musi być wykonane z dobrych materiałów i dobrze się prezentować. Ja zamówiłem łóżko w firmie Komandor http://www.komandor.pl/mazowieckie/oferta/ bardzo spodobała mi się ich stylistyka a materac zawsze sobie można wymieć jeśli będzie dla nas nie wygodny. Mi akurat na pojemniku nie zależało.

Ten post był edytowany przez dnia: 24 listopada 2016, 15:34
Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2016, 10:55

Nikt nie twierdzi iż łózko ma być słabej jakości, właśnie wręcz odwrotnie bo tylko wtedy przetrwa z nami przez kilka ładnych lat, chyba głównie o to powinno chodzić. Druga kwestia to materac, ten powinien być już wygodny, optymalny dla nas aby zapewnić nam komfort snu. Teraz w sklepach internetowych spotkamy bardzo ciekawe promocje właśnie na łóżka i materace.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2016, 17:11

Ja wybierając swoje zwracałam uwagę i na łóżko i na materac, a że koleżanka poleciła mi jak się okazało dobrego producenta materaców Meble Hot to mam jedno i drugie bardzo dobrej jakości i wygodne. Dobrze, że się jej posłuchała, bo zamierzałam kupić zupełnie inny materac, a oni jednak zasugerowali mi przy moim chorym kręgosłupie inny i za to jestem im wdzięczna bo nareszcie rano wstaję jak człowiek, a nie jakiś połamaniec.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...
  • Narożnik Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Jeśli często przyjmujesz gości lub potrzebujesz dodatkowego miejsca do spania, narożnik rozkładany to świetne rozwiązanie! W dzień pełni funkcję wygodnej sofy,....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19509 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >