offline KamilDrogowski kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ulka w praktykant |
Uwielbiam nowoczesny styl, daje naprawdę wiele możliwości i można go swobodnie połączyć z klasycznymi meblami. Zamierzamy właśnie tak zrobić, bo podjęliśmy juz decyzje co do stołu i krzeseł i wybór padł na zestaw malmo z mebledoktor24.pl. Bardzo mi sie podoba i znakomicie będzie wyglądał w naszej kuchni. |
| |
Gość: otyrys praktykant |
Wystarczy się rozejrzeć za odpowiednią firmą, która zajmuje się wykonywaniem mebli kuchennych na zamówienie. Jeżeli mieszkacie w województwie dolnośląskim to skontaktujcie się z www.meblerobko.pl Wykonali dla mnie świetne meble do mojej kuchni. |
| |
offline Bakser fachowiec
|
Ja również jestem zdania, że warto zdecydować się na meble robione na wymiar. Ja tak zrobiłem i kuchnia wygląda o wiele lepiej i jest bardziej funkcjonalna. Skorzystałem z oferty firmy EM-meble, którą każdemu jak najbardziej polecam. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: figarro praktykant |
Nowoczesne meble kuchenne powinny zostać wykonane na wymiar. Dlatego warto zgłosić się do specjalistów, dzięki którym będziemy mieć świadomość, że meble będą gustowne, eleganckie i idealnie nadadzą się do kuchni. Pinio http://www.kuchniepinio.pl/ są odpowiedzialni za meble w naszej kuchni, to był najlepszy wybór! |
| |
offline Sławek majster
|
Bardzo fajnymi i wyjątkowymi realizacjami pochwalić się może firma Jopp Design z Krakowa. Sam mam od nich meble (wykonywane były zgodnie z dopasowanym do potrzeb projektem) i całkiem dobrze się trzymają, mimo że minęło już spokojnie kilkanaście miesięcy. Na http://www.joppdesign.com.pl/kuchnie-nowoczes ne/ możecie zapoznać się z ofertą mebli nowoczesnych. ;) |
| |
Gość: StanleyRooda praktykant |
|
| |
offline mariss doświadczony
|
|
| |
Gość: jesselu18 praktykant |
|
|
nowoczesne meble kuchenne
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 186 Grupa: Wykańczamy... W sklepach jest wiele rozwiązań do wyboru, przy wykańczaniu mieszkania którą robiła pracownia Architektury Wnętrz ZACHPOMOR https://architekt.zachpomor.pl Porad...
- Okna do domu Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Jaka firma jest najlepsza według was?
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.