Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 21 ▸ ▸▸
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline natalia82 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: hrabianka praktykant |
Ja mam salon w stylu skandynawskim, tak jak z resztą całe mieszkanie i jestem bardzo zadowolona z tego. Mam narożnik, który zajmuje prawie połowę salonu i jest takim azylem. A jak mi się coś znudzi to zmieniam dodatki, poszewki na poduszkach i od razu inaczej wnętrze wyglada :) |
| |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
Nowoczesny wystrój wnętrza przede wszystkim zależy od tego, co nas interesuje i jak sami sobie to wyobrażamy. Najlepiej jest szukać inspiracji w internecie, bo jest tego tam bardzo wiele. Jak dla mnie nowoczesność łączy się z minimalizmem i prostotą. Ostatnio znalazłem taki artykuł o urządzeniu małego salonu: http://www.alces.pl/jak-urzadzic-maly-salon-5 -sposobow-na-powiekszenie-pokoju/, czyli jak to zrobić, żeby wyglądał na większy, wszystko się pomieściło i dodatkowo wyglądało dobrze i nowocześnie. |
| |
Reklamy Google | |
offline HaDwao.net inżynier
|
Oczywiście,że wszystko jest kwestią gustu i zależy od
nas,warto jednak moim zdaniem pójść z duchem czasu i
urządzić swój salon jaki całe mieszkanie,w nowoczesnym
stylu i tonacji,wybierając odpowiednie dodatki,np na
ścianę kamień dekoracyjny lub panele 3D,na podłogę np
płytki z fajnym motywem plus zestaw wypoczynkowy do salonu.
W internecie znajdziecie wiele ciekawych inspiracji. |
| |
offline MajkaZ inżynier
|
|
| |
offline Designer.ski doświadczony
|
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Nowoczesny = inteligentny budynek. Odsyłam do - https://www.inteligentny-budynek.pl/ macie naprawdę masę rozwiązań które można wdrożyć praktycznie w każdym domu i uzyskać efekt jakiego się oczekuje. Możliwości jest sporo, dlatego trzeba się odrobinę przyłożyć i można naprawdę zmienić w prosty sposób mieszkanie czy dom na bardzo nowoczesny. |
| |
Gość: tomeks34 praktykant |
Moja żona wymarzyła sobie nowoczesne meble do salonu, chciała coś zmienić. znalazłem na www.dominova.com.pl szeroki wybór ładnych i solidnych mebli. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 21 ▸ ▸▸