Jeśli zależy ci na oryginalnych i kreatywnych rozwiązaniach aranżacyjnych to warto zobaczyć sobie projekty n-design.pl. Oglądałam zdjęcia ich dokonań i jestem pod wrażeniem co można zrobić z różnego rodzaju powierzchniami i wnętrzami. Oto przykład aranżacji salonu:
offline fenny doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mooli praktykant
|
najlepiej jeśli firma ma dobrze rozbudowaną stronę internetową, na iszafy.pl oglądałam ostatnio galerie z szafami do zabudowy i kuchniami- nowoczesne jak najbardziej, mają tam też wizualizację wnętrz i wyceną on line, można też poczytać i pooglądać na blogu projekty i opinie klientów, to bardzo pomocne |
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline aga1985 praktykant
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
Zależy co dla Ciebie znaczy "nowoczesny" i "nowy" styl. Do stylów na Topie należą aranżacje industrialne, ale nie są one z kolei nowe, gdyż stosowano je także 10 lat temu. Ponadto jak duży salon ma być przedmiotem stylizacji, gdyż to co w obszernym salonie będzie wyglądało olśniewająco w niewielkim może przytłaczać. Po za tym czy salon łączy się z innymi pomieszczeniami( otwarte przejście)czy jest zamkniętym pomieszczeniem. Pamiętaj, że dekoracja salonu powinna być zachowana w tonacji zgodnej z resztą domu czy mieszkania. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Jeżeli szukasz inspiracji na etapie dekorowania mieszkania, polecam Ci zajrzeć do serwisu, w którym znajdziesz sporo zdjęć nowoczesnych aranżacji. |
| |
offline Wojtek4 praktykant
|
W salonach zaczynają królować powoli Ściany z kamienia - jest naturalny i pozosaje na bardzo długo, w przeciwieństwie do koloru, rzadko się nudzi. Możesz rozważyć sobie taką ściankę. |
| |
offline daart praktykant
|
Jeśli zależy Wam na nowoczesnych meblach zapoznajcie się
z ofertą sklepu BoConcept. Jeśli chodzi zaś np. o
oświetlenie nowoczesne mogę polecić Aquaform czy
Ramko. |
| |
offline fenny doświadczony
|
pomaga siostrze umeblować jej salon w nowo wybudowanym domu z bali :) Często przeglądam rożen strony z aranżacjami. Później jednak trudno trafić na poszczególne meble, z których można by takie nowoczesne wnętrze skomponować. Ostatnio jedynie trafiłam na niezłe sofy na arismebel.pl . Większość modeli ma ciekawy design. Przynajmniej tutaj jest z czego wybierać. |
|