Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸
offline jangert doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ukass praktykant |
Ciekawą ofertę jeśli chodzi o aranżacje wnętrz ma M4 Prato na swojej stronie urzadzamypodklucz-krakow.pl. Ja się z nimi skontaktowałem niedawno, już byli na pomiarach i jesteśmy wstępnie dogadani, teraz czekam na projekt. Jak już go zaakceptują to wejdą z robotami. |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Dla mnie najważniejsza opcja to kompleksowość i jakość
usług, czyli nie tylko sam projekt, ale także wykończenie
z nadzorem nad pracami. |
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
|
| |
Gość: matt praktykant |
Dla mnie najfajniejszym rozwiazaniem są ceglane surowe ściany. Oczywiście odpowiednio zaimpregnowane. Ale tak naprawdę największy klimat robią meble. Bez względu na styl domu, to meble będą robiły nastrój i klimat. Ja zainwestowałem w bardzo uniwersalne rozwiazania z http://www.33meble.pl/ i wiem, że będą zawsze pasować, jak przemaluję ściany. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gino praktykant |
Bardzo fajne aranżacje widziałem na stronie sklepu meblowego http://meblecomfort.pl/. A już najfajniejsze jest to, ze wszystlkie te meble można u nich kupić ;) |
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
Poza ceglaną ścianą można wybrać także kamień ozdobny
czy czy panele szklane 3D jeżeli mamy mniejszy budżet na
dekorację ścian, natomiast jeżeli możemy poświecić na
to nieco więcej co więcej, to z całą pewnością
nowoczesnym rozwiązaniem będzie kamień naturalny do
salonu na ścianę, nie sądzicie? |
| |
offline allen doświadczony
|
|
| |
offline Designerskie.com doświadczony
|
|
| |
Gość: miki989 praktykant |
Od jakiegoś czasu w meble zaopatruję się w salonie Mebel Partner -mebel-partner.pl. Mają dobre warunki, dowożą sami meble i jest dużo w ofercie modeli, które mnie szczególnie interesują, które mogę sobie w swojej restauracji wykorzystać. Bardzo dobra jakość użytych materiałów, oryginalne stylizacje i też muszę tutaj obsługę pochwalić, są dobrze zorientowani w tym czym handlują |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸