offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Można urządzić taki salon w surowym, minimalistycznym, przestrzennym klimacie. Jasne kolory (biały, beże), surowe drewno, w połączeniu ze szkłem i metalem. Nowoczesne, designerskie przedmioty dekoracyjne i praktyczne jak: oświetlenie, dekoracyjny grzejnik elektryczny. Taki nowoczesny grzejnik w którym obudowa jest wykonana np. ze szkła jeszcze bardziej podkreśli charakter takiego salonu. |
| |
Reklamy Google | |
offline emax kierownik
|
|
| |
offline Morlinek majster
|
|
| |
Gość: promocnik321 praktykant |
Ja miałem bardzo duży problem w urządzaniu salonu.
Koncepcje moje i mojej żony całkowicie do siebie nie
pasowały. Ciekawe propozycje znalazłem na stronie
www.extrapunkt.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: klassi praktykant |
Wow, nieźle wygląda ten grzejnik. Myślę, że chciałabym mieć taki w swoim mieszkaniu :) Do nowoczesnego salonu pasowałby idealnie. Ostatnio też jak patrzyłam na rozwiązania wnętrzarskie tej grupy http://n-design.pl/ to zaskoczyło mnie to jak sensownie oryginalnie można urządzić kawalerkę by była nowoczesna, przestrzenna i miała wszsytkie potrzebne sprzęty agd i meble. :) |
| |
Gość: HuberZ praktykant |
Kupiłem w www.futuri.pl stół lakierowany na wysoki
połysk i to był najlepszy zakup.Już szykuję się do
następnych zakupów. |
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Buła majster
|
|
|
nowoczesny salon
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...