offline ![]() ela praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: krzysiekmm praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() juliusz inżynier
![]() |
A ten dom ma konstrukcje szkieletową czy może jest z bali?
No i kto Ci powiedział, że styropian jest najlepszym
sposobem, no i czym sie kierował podając taką opinie.
Moim zdaniem (podobnie jak krzysiekmm)lepszym materiałem
przy budynku drewnianym będzie wełna mineralna ze względu
na p.poż. |
| |
![]() |
nie wiem jaka ma konstrukcje :shock: nie wiem czy to ma znaczenie ale to jest domek 32m, w sumie mozna nazwac letniskowy, ci co go stawiali powiedzieli, ze mozna go ocieplic styropianem, jejciu dalej naprawde nie mam pojecia, napisz cos wiecej o tym ociepleniu.... |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: krzysiekmm praktykant |
|
| |
offline ![]() juliusz inżynier
![]() |
Może zapoznaj się ze stronką poświęconą wełnie
mineralnej http://www.miwo.pl/ |
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() sp5es inżynier
![]() |
|
| |
![]() |
|
|
ocieplanie domku drewnianego styropianem
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- Ocieplanie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Z dobrej jakości firm specjalizujących się w ocieplaniu to polecam https://iqterm.pl/ Korzystałam z ich usług i naprawdę jestem mega zadowolona
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 41 Grupa: Robimy izol... Ocieplenie garażu blaszanego to świetny pomysł, zwłaszcza na nasze kapryśne zimy. Najczęściej stosuje się styropian o grubości 3-5 cm, mocowany od wewnątrz za p...
- Ocieplenie poddasza - czym najlepiej ? Liczba postów: 175 Grupa: Robimy izol... Więcej pracy i problemów niż pożytku. Musisz zastosować paroizolacje. Cięcie i uszczelnianie jej między krokwiami, do fachowej roboty się nie zalicza. Lepiej za...
- Jaki tynk? Liczba postów: 842 Grupa: Robimy izol... Nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Nie będę mógł za bardzo pomóc.
- Computer Network Assignment Help By Computer Netwo... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy izol... Do you find it difficult to complete your assignments? Have you considered paying someone to complete them for you? You can stop searching because Computer Netw...