offline heniek50 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Katarzyna S. inżynier
|
Ja również nie spotkałam się z takim rozwiązaniem izolacji budynku. Można polemizować nad ociepleniem ściany zewnętrznej sąsiadującej z garażem nieogrzewanym lub innym nieogrzewanym pomieszczeniem w budynku mieszkalnym. Najlepszym rozwiązaniem w mojej opinii, jest izolacja wszystkich przegród budowlanych mających kontakt ze środowiskiem zewnętrznym. Tylko tak wykonana izolacja spowoduje, że ciepło pozostanie wewnątrz budynku. W opisanym przypadku najlepszym rozwiązaniem jest izolacja w systemie BSO wełną mineralną. Zachęcam do odwiedzenia stron Knauf Insulation - w zakładce Budowa i remont uzyskasz więcej informacji o systemie BSO. |
| |
offline Rafaello majster
|
|
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Konsultant Zona Sort doświadczony
|
Dzień dobry, |
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
Moim zdaniem dobrej klasy styropian załatwi sprawę. Oczywiście nie mówię tu też o sytuacji, w której elewacje robi amator, tylko doświadczona ekipa. Więcej o styropianie osoby planujące izolację domu mogą się dowiedzieć z http://styropian.men/ |
| |
Gość: rapper praktykant |
Zajmuję się na co dzień ocieplaniem budynków mieszkalnych i korzystam z materiałów od firmy www.styrmann.com.pl. Jest to bardzo solidny i rzetelny kontrahent, a materiały certyfikowane, bardzo wysokiej jakości. Ceny dobre, zawsze fachowa obsługa. |
| |
Gość: prenciok praktykant |
|
| |
offline oe_foveotech kierownik
|
Szanowni Państwo, |
|
ocieplenie domu
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13041 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Użytkownik Gość napisał: Mam dom jednorodzinny w którym ściany są z trzech warstw.24cm pustak z betonu komórkowego 8cm steropianu i 12cm pustak zbetonu komórkow...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....