offline Karrot doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: iwi praktykant |
Jeżeli chodzi o mnie, to przy kupowaniu takiego rodzaju sprzętów, kieruję się przede wszystkim lokalizacją ich serwisu tzn koniecznie w polsce, i najlepiej w moim mieście :D Niestety w moim przypadku jest to sprawą przesądzającą bo mam taką "rękę" do odkurzaczy, że dotychczas zmieniałam je co rok- dwa :/ Ale jest lepiej - już trzeci rok leci a mój bezworkowy Samsung sprawuje się na medal także polecam go całym sercem :) W ogóle odkurzacze bezworkowe są rewelacyjne (tylko trzeba pamiętać o czyszczeniu filtrów bo inaczej przegrzejemy silnik). Świetne odkurzacze ma także Zelmer :) |
| |
Reklamy Google | |
offline panstarosta majster
|
|
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline white majster
|
oj chyba lepiej by było gdybyś nieco więcej szczegółów
podała. Oczywiście budżet też jest dość istotny ale
mnie najbardziej interesuję to, czego oczekujesz od
odkurzacza, czy to ma być odkurzacz standardowy, piorący,
czy może wodny?? |
| |
Reklamy Google | |
offline salem doświadczony
|
Zelmer. Od wielu lat mamy odkurzacze tej firmy i są
niezawodne. Tzn. wiadomo, że z czasem coś tam się psuje,
ale to zwykle jest efektem zużycia niż usterek sprzetu
samego w sobie. |
| |
Gość: klara praktykant |
Wodnego bym nie polecała. Kilka lat temu dałam się namówić na coś takiego i gdybym od razu wiedziała ile z tym będzie zachodu i ile taki odkurzacz waży, to w życiu bym się nie zgodziła. Użyłam go może z 10 razy i zrezygnowałam bo kręgosłup od noszenia tego giganta po piętrach mnie bolał. I swoją drogą jakoś nie udało mi się odkryć jego właściwości piorących i czyszczących, czy po jego użyciu czy przed - wszystko wyglądało tak samo. |
| |
offline panstarosta majster
|
|
| |
offline niekumata inżynier
|
|
| |
Gość: plastermiodu praktykant |
no tak wybór odkurzacza do łatwych nie należy, ale na szczęście można sobie jakoś z tym poradzić od czego mamy siebie nawzajem. Ale do rzeczy jeśli chodzi o odkurzacze to ja powiem, że zakupiłam odkurzacz MPM bora ten z filtrem wodnym i powiem wam, że bardzo dobrze się spisuje, jest bardzo dokładny, wygodnie się nim odkurza. Nie zamieniłabym go na inny, |
|
odkurzacz, jakiej firmy?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...